Share

Pontul pentru CSM Bistrița – HC Zalău, meci de handbal feminin

Handbal

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huţu

07 Ian 2017 23:32 2,6k 0
Logo CSM Bistriţa
Logo HC Zalău
CSM Bistriţa
HC Zalău
VS
12:30 08 Ianuarie 2017
Liga Nationala - Handbal feminin

Analiză și informații pentru CSM Bistriţa v HC Zalău

Etapa a 12-a a Ligii Naționale de handbal feminin continuă duminică, de la ora 12:30, cu partida dintre CSM Bistrița și HC Zalău, meci pentru care avem un pont recomandat cu încredere mare. Este un meci între două formații care s-au autodepășit în acest sezon, astfel că după 11 etape HC Zalău ocupă locul 3, iar CSM Bistrița – locul 7. Diferența din clasament este de 4 puncte.

CSM Bistrița. Este una din formațiile care joacă meci de meci cu sala plină în Liga Națională. În prima parte a campionatului, nou-promovata a furnizat câteva suprize mari, precum succesul de acasă cu Corona Brașov și victoria din deplasare cu SCM Craiova, două echipe cu mari pretenții în campionat. În pauza competițională, Bistrița nu a efectuat transferuri, dar nici nu prea a avut nevoie din moment ce echipa a funcționat până acum. Nu mai puțin de patru jucătoare ale Bistriței au jucat în trecut la HC Zalău, este vorba despre Daniela Crap, Maior Pașca, Simina Vezențan și Cristina Sîntămărean. Un alt amănunt interesant din tabăra Bistriței, antrenorul principal al echipei, Horațiu Pașca, a fost numit în urmă cu 2 zile antrenorul secund al naționalei feminine de senioare a României.

Ultimele meciuri: BISTRIŢA F
30.12.16 CF Corona Brașov F Bistriţa F 31 : 32  
28.12.16 CF Râmnicu Vâlcea F Bistriţa F 32 : 29  
17.11.16 LN Danubius Galati F Bistriţa F 26 : 24  
13.11.16 LN Bistriţa F CSM Bucuresti F 25 : 35  
30.10.16 LN Bistriţa F Unirea Slobozia F 30 : 26

HC Zalău. Lotul echipei pregătite de Gheorghe Tadici a rămas în aceeași formulă în această iarnă, cu o excepție, Ștefania Lazăr a fost lăsată să plece la divizionara secundă CSM Slatina. În urma evoluțiilor foarte bune din primele 11 etape, HC Zalău a reușit să ridice și niște jucătoare, precum Ana Maria Drăguț sau Teodora Bloj, care în viitorul apropiat s-ar putea să facă pasul și la echipa națională. În echipa Zalăului revine din această iarnă și Adina Sabău, astfel că formația sălăjeană are o concurență mare și la nivelul porții. Sngura absență notabilă continuă să fie Claudia Constantinescu.

Ultimele meciuri: ZALĂU F
30.12.16 CF 'U' Cluj F Zalău F 28 : 22  
29.12.16 CF Zalău F SCM Craiova F 30 : 28  
23.12.16 CF Zalău F 'U' Cluj F 34 : 26  
17.11.16 LN Zalău F Magura Cisnadiei F 24 : 19  
13.11.16 LN Râmnicu Vâlcea F Zalău F 25 : 29

Pont CSM Bistriţa VS HC Zalău: Total goluri peste 50.5

Cele două formații au avut o ofensivă foarte bună în toamnă, cu o eficiență destul de bună. Bistrița a trecut frecvent de 30 de goluri în meciurile de pe teren propriu, chiar și campioanei CSM București a reușit să-i marcheze 25 de goluri. HC Zalău a atins, la rândul ei, 25 de goluri în majoritatea partidelor susținute pe teren străin, mai puțin la meciul cu Dunărea Brăila, dar trupa lui Costică Buceschi este recunoscută pentru faptul că pune mare preț pe apărare. Dacă ne raportăm și la meciurile de pregătire, în care și Bistrița și Zalău au marcat aproape în toate meciurile multe goluri, mă aștept la un over la acestr meci. Un alt argument este că ambele formații joacă în viteză și încearcă să scurteze pe cât posibil acțiunile de atac. În plus, apărările nu sunt încă un punct forte pentru nicio echipă.

Pont pariuri: Total goluri peste 50.5

Miza: 10/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 8

72.7%

Nu 3

27.3%

Marius Huţu

Ponturi:

16

Castigate:

9

Pierdute:

7

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici