Pont la pariuri direct de pe Stade de France pentru Franţa vs România!

Un utilizator al comunităţii PariuriX stabilit în Franţa, care are onoarea de a urmări partida Franţa - România direct de pe Stade de France, ne-a trimis un pont pentru acest meci direct de pe stadion. El ne-a spus care este pronosticul jucat de cei mai mulţi dintre francezi pentru partida de debut de la EURO 2016. Pronosticul în cauză este "Franţa marchează peste 1.5 goluri".

Nu ştiu unde pariază francezii, dacă o fac online sau offline, dar eu îţi recomand să plasezi acest pariu pe un bilet single la casa de pariuri online Unibet (deschide cont acum) cu o miză minimă de 50 RON.

După aceea, live, plasează la aceeaşi agenţie de pariuri un alt pariu pe meciul România - Franţa, la o cotă minim 1.40, cu 50 RON. Dacă primul tău pariu live plasat la unibet.ro este pierdut miza de 50 RON îţi va fi restituită integral sub formă de bani bonus. Datorită acestei promoţii poţi plasa pariul live pe o cotă mai mare, deoarece n-ai cum să-l pierzi! În cel mai rău caz vei primi cei 50 RON sub formă de bonus. Important este ca pariul pre-meci să fie cât mai bine ales pentru a fi câştigător!

 

Pariază acum LIVE la Unibet pe meciul Franţa vs România!

 

Dacă nu eşti de acord cu pariul francezilor poţi să pariezi pe victoria României la o cotă de 50. Accesează link-ul acesta pentru detalii: https://banners.livepartners.com/click.php?z=27358!

 

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!