Pont direct de la Londra pentru meciul Simona Halep - Angelique Kerber

halep-angelique-kerber.jpg

Luna trecută un vizitator al site-ului nostru ne-a oferit un pont câştigător la meciul Franţa - România direct de pe Stade de France, azi  un alt membru al celei mai mari comunităţi de pariori din România ne oferă un pronostic direct de la sursă pentru meciul Simonei.

Pariu LIVE 100% fără risc dispnibil!

Până să vă spun pronosticul lui Mihai vreau să zic două vorbe despre o promoţie existentă la această casă de pariuri online. Dă click pe link-ul precedent, apoi accesează butonul "Înscriere" din acea pagină şi vei beneficia de un prim pariu LIVE 100% fără risc pentru meciul lui Halep cu Kerber. Care este valoarea maximă a pariului şi cât trebuie să pariezi minim pentru ca pariul să fie eligibil, dar şi cota minimă solicitată sunt detalii pe care le afli tot din link-ul precedent.

Ce pont ne oferă Mihai?

Să revin acum la pontul primit direct de la Londra, nu de alta dar în mai puţin de 50 de minute va începe meciul. Mihai ne-a spus că el a jucat cu miză pariul Simona Halep +3.5 game-uri, pariu care are cota 1.60 la principalele case de pariuri online.

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi