Pont 100% sigur, cu plata după...

Pierdeam timpul pe net când am văzut la notificări mesajul privat primit pe pagina PariuriX.com de Facebook "Aveţi un pont pauză-final". În general aici răspundeam simplu, dacă vrea ponturi să caute pe site, iar dacă vrea meciuri să caute pe flashscore. Între meci şi pont (pronostic) este o diferenţă, deşi unii n-o văd.

De data aceasta am zis să intru puţin în joc şi să văd câţi bani oferă pentru un astfel de pont,aşa că l-am luat direct. Şmecher băiatu', vrea să vadă meciul (îi puteam arăta un meci, dar n-am vrut). I-am spus să aştepte 15 minute ca să "ajung la calculator" (de fapt ca să pot edita imaginea).

1.jpg

A venit şi imaginea cu biletul care pare al naibii de autentic. Chiar este, cu unele modificări. Am schimbat data de achiziţie, data evenimentului, miza, biletul chiar a fost pus cu 2 RON, şi câştigul. Al nostru Alex deja voia să afle şi pronosticul, dar eu eram curios cât e dispus să plătească pentru el.

2.jpg

M-a luat cu vrăjeală că a văzut mai jos că banii se dau după. PariuriX e pe piaţă de foarte mulţi ani şi nici măcar o dată nu s-a spus că avem ponturi cu plată. Aşa că i-am cerut link, gândindu-mă că poate fi o pagină fake cu logo-ul nostru care să facă astfel de măgării.

Bineînţeles că n-avea link, aşa că a dat-o cotită. Mi-a cerut meciuri free şi l-am dus acolo unde trebuie, adică pe site-ul undei eşti şi tu acum, dar nu cred că aia căuta :)) aşa că a revenit. Acum vrea un "bilet 100%" siguranţă şi în primă fază am zis să-l ignor, dar după aceea m-am gândit să rămân puţin în joc şi să-i spun de ce este destul de greu să se facă blaturi care să fie vândute pe Facebook cu plata după. :)

3.jpg

Ca să nu spună că sunt băiat rău i-am făcut şi un "bilet 100% siguranţă", mă rog 99%. I-am spus că are cota 5 dar nu-i este de ajuns o cotă 100% sigură de cotă 5. În final i-am dat şi un bilet 100% siguranţă, mă rog 90 şi ceva la sută, că vorbim despre pariuri şi am văzut de atâtea ori mari surprize, bilet jucat de mine cu 2 RON, nu cu miza din imagine.

4.jpg

Partea cea mai importantă a ponturilor "cu plata după" este aceea că eu dacă-i dădeam acel pronostic "jucat cu 2.000 RON" el se păcălea şi juca probabil 3, 5, 10 lei pe el. Dacă pronosticul ar fi ieşit a doua oară cred că ar fi picat în plasă şi ar fi plătit, iar dacă nu ieşea pierdea aiurea suma pariată.

Paragraful de mai sus este "pontul prin care 100% nu-ţi pierzi banii", iar "plata după" este rugămintea de mai jos! :)

Mai ai 2 minute libere? Atunci te rugăm să ne ajuţi cu completarea acestui chestionar dedicat pariorilor http://kwiksurveys.com/s/6MpAM0Yw. Peste 2000 de persoane l-au completat deja şi vrem să ajungem cât mai rapid la 10.000 de completări. Este foarte important pentru toată lumea să cunoaștem situația pieței și cum o putem îmbunătăți. Nu se cer date personale precum nume, email, telefon etc. Mulţumesc anticipat celor care-l vor completa!

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi