Polonia vs Portugalia; vezi cum câştigi 100% sigur!

Primul sfert de finală de la EURO 2016 va avea loc pe 30 iunie de la ora 22:00 pe Stade Velodrome din Marseille. Polonia va întâlni Portugalia într-un duel care se anunţă extrem de echilibrat. În continuare îţi voi explica cum poţi să faci profit pariind pe acest meci, profit pe care-l obţii fără să rişti pierderea vreunui ban.

polonia-portugalia-promotie-netbet.JPG

În primul rând, NU trebuie să ai cont la casele de pariuri online netbet.ro, unibet.ro şi sportingbet.ro. Dacă ai totuşi cont la ele poţi să convingi un prieten care n-a pariat decât offline să treacă la pariuri pe internet. Atenţie, nu recomand să deschizi conturi de pe acelaşi pc, IP, adresă de domiciliu doar pentru a câştiga 100% sigur la pariuri, aşa cum îţi voi explica în continuare,ci să convingi un prieten că merită sa investească o anumită sumă (nu ştiu acum exact cât, dar o vei afla în partea a doua a articolului) ştiind că indiferent de ce se va întâmpla în meciul Polonia - Portugalia el va avea de câştigat.

Pas 1: Deschizi cont acum la unibet.ro (ai grijă ca la procesul de înregistrare să bifezi căsuţa prin care vrei oferta de bonus), sportingbet.ro şi netbet.ro (foloseşte codul bonus ROEURO). Dacă conturile nu sunt deschise prin linkurile de pe PariuriX nu vei mai putea beneficia de bonusurile exclusive şi va imposibil să câştigi garantat.

Pas 2: Efectuezi prima depunere la cele trei agenţii, după cum urmează (eu îţi spun sumele maxime, ca să profiţi la maxim de ofertă, pentru că nu vei mai putea acest lucru şi a doua oară):

 • Unibet.ro - 150 RON
 • Sportingbet - 300 RON (depunerea să fie făcută cu cardul sau Paysafecard)
 • Netbet - 40 RON (depunerea să fie fecută cu cardul sau Paysafecard)

Aşadar pentru a profita la maxim de ofertă ar trebui să investeşti 490 RON. Ţine cont de faptul că nici măcar un ban din cei 490 RON nu-i vei pierde!!!

Pas 3: Plasarea celor 3 pariuri

 • Unibet - 150 RON pe victorie Polonia (cota 3.90 în acest moment)
 • Sportingbet.ro - 300 RON pe x final (cota 2.90 în acest moment)
 • Netbet - 40 RON pe pe victorie Portugalia (joci pur şi simplu cota din ofertă, 2.30 în acest moment)

Pas 4: Deciderea pariurilor şi acordarea câştigurilor
Aici sumele pe care le vei avea în cele 3 conturi depind de rezultatul final (în timpul regulamentar) al meciului, astfel:

 • victorie Polonia - câştigi 585 RON la Unibet (bani pe care-i poţi retrage şi deja ţi-ai scos investiţia şi ai şi un mic profit) + 300 RON bonus la Sportingbet + 40 RON bonus la Netbet
 • x final - câştigi 870 RON la Sportingbet (bani pe care-i poţi retrage şi ai deja un profit de 380 RON) + 150 RON bonus la Unibet + 40 RON bonus la Netbet
 • victorie Portugalia - 360 RON la Netbet (din care 92 RON vor fi bonus şi 268 RON bonus) + 150 RON bonus la Unibet + 300 RON la Sportingbet

Se poate observa că dacă nu câştigă Portugalia tu deja faci profit CASH şi mai rămâi şi cu bonusuri în celelalte două conturi, bonusuri care după rulaj îţi pot aduce alte câştiguri şi, punând răul în faţă, chiar de ar fi să le pierzi nu sunt din banii tăi.

În schimb, dacă învinge Portugalia vei rămâne doar cu 92 RON cash, dar cu bonusuri totale de 718 RON

Concluzionând, dacă faci ceea ce ţi-am explicat mai sus lucrurile stau astfel:

 • câştigă Polonia - ai investit 490 RON şi vei avea în conturi 925 RON (585 cash plus 340 bonus)
 • meci egal - ai investit 490 RON şi vei avea în conturi 1.060 RON (870 cash plus 190 bonus)
 • câştigă Portugalia - ai investit 490 RON şi vei avea în conturi 810 RON (92 cash plus 718 bonus)

Profitul minim garantat este de 320 RON, indiferent de cum se va termina primul sfert de finală de la EURO 2016.

Pentru bonusuri (unde am specificat mai sus bani cash 585, 870 şi 92 RON pot fi retraşi direct, jucaţi la poker, casino, bingo etc) condiţiiel de rulaj sunt:

 • Sportingbet.ro: de 7 ori pe cote de minim 1.50 în decurs de 30 de zile, practic va trebui să rulezi suma de 2.100 RON pe cote de cel puţin 1.50 într-o lună
 • Unibet.ro de 3 ori pe cote de minim 1.40 în decurs de 30 de zile, deci ai avea de rulat pentru un eventual bonus suma de 450 RON pe cote de cel puţin 1.40
 • Netbet.ro de 4 ori pe cote de minim 1.60 în decurs de 30 de zile, aici fie vei avea de rulat 240 RON (dacă nu bate Portugalia), fie 1.608 dacă înving lusitanii.

În caz că nu este ceva clar şi ai nevoie de lămuriri nu ezita să laşi un comentariu la acest articol! Nu uita conturile la cele 3 case de pariuri trebuie să fie deschise de pe linkuirile din acest articol deoarece doar PariuriX.com vă oferă bonusuri exclusive la Unibet şi Sportingbet!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi