Share

Pont Polonia – Portugalia, Mondialul de handbal sub 19 ani

Handbal

Cota: 1.88

Adaugat de: Marius Huţu

12 Aug 2017 23:55 711 0
Logo Polonia
Logo Portugalia
Polonia
Portugalia
VS
19:00 13 August 2017
Handbal - Campionatul Mondial de handbal masculin sub 19 ani

Analiză și informații pentru Polonia v Portugalia

Polonia și Portugalia se întâlnesc duminică, de la ora 19:00, într-o partidă din Grupa C a Campionatului Mondial masculin sub 19 ani. Miza acestui joc propus pentru pariuri este foarte importantă, chiar locul 1 în grupă.

Polonia a înregistrat până acum două victorii, 26-22 cu Argentina și 29-25 cu Brazilia, urmate apoi de o înfrângere cu Croația, scor 28-33, după ce a condus cu 20-12 la pauză! Locul în optimi este aproape asigurat, dar echipa lui Darius Tomaszewski privește către locul 1, cu ajutorul căruia ar putea prinde un adversar mai accesibil în faza eliminatorie. În plus, un eșec cu Portugalia ar putea trimite echipa chiar pe locul 4, ceea ce ar însemna un posibil meci cu Spania în optimi, ceea ce ar fi de evitat. Despre Polonia am vorbit și zilele trecute, cu ocazia partidei cu Brazilia, și remarcam faptul că doi jucători din actualul lot au ajuns deja la Wisla Plock, echipă de Champions League.

Portugalia este una din cele 5 naționale de la Campionatul Mondial, alături de Franța, Germania, Islanda și Spania, care nu a pierdut niciun joc până acum. Lusitanii sunt în fruntea Grupei C, după un egal cu Croația, scor 30-30 (cu valoare însă de victorie având în vedere că aceasta din urmă s-a încurcat cu Coreea de Sud), și două succese, 30-28 cu Argentina și 33-24 cu Coreea de Sud. Portugalia are o echipă destul de interesantă, cu mulți handbaliști care au debutat deja la seniori în prima ligă internă. Șase jucători sunt legitimați la trioul Porto – Benfica – Sporting. 

Pont Polonia VS Portugalia: Handicap Portugalia – 1.5 goluri

Portugalia arată ca o potențială echipă surpriză a Campionatului Mondial, după locul 10 ocupat anul trecut la Campionatul European cu aceeași generație. Din punct de vedere istoric, Portugalia are deja un mare avantaj în fața Poloniei, având în vedere că exact cu un an în urmă o învingea la Euro cu 43-29! Și vorbim cam de aceleași distribuții. După ce s-a întâmplat în ultimele zile, lusitanii au arătat, din nou mai bine. Ei vin după o victorie convingătoare cu Coreea de Sud, în timp ce polonezii au pierdut un meci cu Croația, care ar putea lăsa urme din punct de vedere psihic. Din punct de vedere al jocului, al moralului, Portugalia este în creștere, în timp ce Polonia pare că a luat-o în sens invers. La acest nivel, rezultatele se schimbă de la o zi la alta, dar în acest caz cred că trendul ultimelor evoluții se va menține. Pronosticul meu este că Portugalia se va impune la o diferență mai mare de un gol.

Pont pariuri: Handicap Portugalia – 1.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.88

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

19

Castigate:

12

Pierdute:

7

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici