Polonia Ekstraklasa - Statistica pronosticurilor

In prima liga de fotbal din Polonia, Ekstraklasa, s-au jucat in acest sezon 184 de jocuri, marcandu-se 405 goluri, fiind o medie astfel de peste doua goluri pe meci, mai exact 2.20. Chiar si asa doar 40.2% din partidele jucate in Polonia Ekstraklasa s-au incheiat cu mai mult de doua goluri inscrise.

polonia-ekstraklasa.jpeg

Polonia Ekstraklasa - Statistici 1x2 Din cele 184 de partide disputate in acest sezon in Polonia Ekstraklasa 81 au fost castigate de formatiile gazde, 50 de partide s-au incheiat la egalitate, oaspetii iesind invingatori in 53 de jocuri. Dupa 23 de etape scurse primele doua clasate, Legia Varsovia si Slask Wroclaw, au cel mai mare procentaj de victorii (56%), in timp ce ''lanterna rosie'' Cracovia Krakow a castigat doar 13% din jocuri. La capitolul remize cele mai multe le are Lechia Gdansk (39%), iar la polul opus o avem pe Slask Wroclaw cu doar 13% din jocuri incheiate la egalitate. Cele mai multe esecuri le-a suferit in acest sezon Lodzki KS (56%), in timp ce Korona Kielce s-a recunoscut invinsa in doar 17% din partidele jucate.

Polonia Ekstraklasa - Statistici sub/peste goluri - peste 0.5 goluri - in toate partidele jucate in acest sezon de Ruch Chorzow si Slask Wroclaw s-a marcat, iar la polul opus cele mai multe remize ''albe'' le are Lechia Gdansk. - peste 1.5 goluri - In 78.3% dintre partidele disputate de Gornik Zabrze am avut parte de macar doua goluri. In schimb doar 39.1% din jocurile celor de la Lechia Gdansk au ''mers'' in over 1.5 goluri - peste 2.5 goluri - Cel mai ridicat procentaj de meciuri cu minim trei goluri le are Slask Wroclaw (56.5%). In doar 26.1% din jocurile disputate de Gornik Zabrze si Widzew Lodz s-a trecut de bariera de doua goluri - peste 3.5 goluri - Cel mai procentaj de meciuri cu minim patru goluri il are Jagiellonia (34.8%), in timp ce doar 13% din jocurile disputate de Belchatow, Cracovia Krakow si Lechia Gdansk s-au incheiat cu mai mult de trei goluri - peste 4.5 goluri - Daca doriti sa jucati acest pronostic puteti incerca in meciurile Jagielloniei, pentru ca este singura echipa cu un procentaj mai mare de 13% de meciuri incheiate cu minim cinci goluri, avand 21.7% din jocuri de over 4.5 goluri. In schimb nici un joc disputat de Cracovia Krakow si Legia Varsovia nu s-a incheiat cu mai mult de patru goluri.

Polonia Ekstraklasa - Statistici scor corect Cel mai des rezultat inregistrat in Polonia Ekstraklasa este 1-0, scor cu care s-au terminat 25 de jocuri in actualul sezon. Urmatorul scor ca frecventa este 0-0, 23 de jocuri incheindu-se fara goluri.

Polonia Ekstraklasa - Statistici diferenta de scor - victorii/infrangeri la un gol - In acest sezon Podbeskidzie a incheiat opt jocuri cu victorii la limita, in timp ce Legia Varsovia are doar doua victorii la un gol diferenta. La capitolul infrangeri la limita cele mai multe le au Belchatow, Lechia Gdansk si Wisla Cracovia, fiecare cu cate sapte. In schimb Korona Kielce a suferit un singur esec la limita. - victorii/infrangeri la doua goluri - De sapte ori a castigat Legia Varsovia la exact doua goluri diferenta, fiind de departe echipa cu cele mai multe astfel de victorii. Belchatow, Cracovia Krakow si Lechia Gdansk nu au castigat in acest sezon la doua goluri. Jagiellonia a suferit sase din cele zece infrangeri la diferenta de doua goluri. Polonia Varsovia si Ruch Chorzow nu au pierdut la exact doua goluri in sezonul curent. - victorii/infrangeri la trei goluri - Lech Poznan are patru partide castigate in sezonul curent la trei goluri diferenta. La capitolul esecuri nici o formatie nu a pierdut mai mult de doua jocuri la exact trei goluri. - victorii/infrangeri la patru sau mai multe goluri - Slask Wroclaw are trei victorii in acest campionat la macar patru goluri diferenta, doar alte patru echipe reusind victorii asa de concludente in Ekstraklasa. Lodzki KS a pierdut 13 jocuri in acest sezon, dintre acestea patru la diferenta mai mare de trei goluri

Polonia Ekstraklasa - Statistici pauza/final Cel mai des pronostic tip pauza/final inregistrat in Polonia Ekstraklasa a fost 1/1 inregistrat in 46 de partide. Surprinzator al doilea tiip de pronostic care a iesit cel mai des a fost x/x si x1/, fiecare inregistrat in 32 de jocuri. - 1/1 - In partidele jucate de Korona Kielce au condus de cele mai multe ori gazdele la pauza inainte sa castige, mai exact in opt jocuri. La celalalt pol o avem pe Lechia Gdansk, in doar trei jocuri disputate de aceata formatie gazdele conducand la pauza si reusind sa-si pastreze avansul pana la final. - 1/x - in patru partide jucate de Belchatow gazdele au condus la pauza si s-au multumit la final doar cu un punct. Lech Poznan si Widzew Lodz nu au vreun meci cu astfel de deznodamant. - 1/2 - Trei partide din acest sezon de Ekstraklasa s-au incheiat cu victoria oaspetilor dupa ce la final erau conduse. - x/1 - In opt jocuri disputate de Belchatow a fost egal la pauza si au castigat gazdele in final. In schimb Legia Varsovia are un singur astfel de joc. - x/x - Lechia Gdansk este echipa cu cele mai multe jocuri de x/x, sapte la numar. La polul opus doar intr-un singur joc disputat de Slask Wroclaw si Ruch Chorzow a fost egal atat la pauza, cat si la final. - x/2 - In sase partide disputate de Wisla Cracovia la pauza a fost egal si in final echipa vizitatoare a luat toate punctele. Liderul Legia Varsovia are un singur joc cu un astfel de deznodamant. - 2/1 - La fel ca si la la 1/2 si la 2/1 avem doar trei jocuri cu o astfel de desfasurare. De doua ori in aceasta postura s-a aflat Polonia Varsovia, in ambele jocuri fiind echipa invinsa. - 2/x - Trei partide jucate de Gornik Zabrze au fost conduse la pauza de gazde si in final tabela arata rezultat de egalitate. - 2/2 - In opt partide jucate de Legia Varsovia oaspetii au condus la pauza si au castigat, in sase randuri ea fiind beneficiara. In schimb in nici un joc disputat de Belchatow gazdele nu au castigat dupa ce aveau avantaj la pauza.

Polonia Ekstraklasa - Statistici minute goluri - 1 >>> 15 - Slask Wroclaw este formatia cu cele mai fulminante inceputuri de joc, marcand sase goluri in primele 15 minute. In aceeasi perioada Wisla Cracovia si Zaglebie Lubin au marcat doar cate un gol. - 16 >>> 30 - Trei formatii au cate sapte goluri inscrise in aceasta perioada si anume Legia Varsovia, Korona Kielce si Lech Poznan. In schimb Cracovia Krakow nu a marcat in acest interval in sezonul curent - 30 >>> pauza - In ultima treime a primei reprize Slask Wroclaw a marcat de opt ori, fiind cea mai eficienta echipa la acest capitol. Zaglebie Lubin si Cracovia Krakow nu au reusit mai mult de un gol in aceasta perioada - 46 >>> 60 - Dupa pauza Belchatow intra cel mai bine in joc, marcand opt goluri in aceasta perioada. Codasele Lodzki KS si Cracovia Krakow nu au decat cate un gol in acest interval. - 61 >>> 75 - Cele doua echipe din Varsovia, Polonia si Legia, prefera acest interval, marcand cate sapte goluri in acest sezon. Nu acelasi lucru se poate spune despre Zaglebie Lubin si Lechia Gdansk care spera ca in cele sapte etape ramase sa sparga gheata si sa inscrie in acest interval - 76 >>> final - in schimb Zaglebie Lubin dupa ce trece de intevalul de mai sus se dezlantuie pe final, marcand zece goluri in acest interval. Widzew Lods si Lechia Gdansk asteapta finalurile de joc cu mai putin interes, daca ne luam dupa statistici, marcand doar cate un gol in aceasta perioada.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi