Polonia deschide porţile operatorilor străini de pariuri online

Deşi Polonia este recunoscută ca o ţară ce împiedică promovarea jocurilor de noroc pe teritoriul ei prin impunerea unor condiţii foarte drastice operatorilor, noile schimbări din cadrul politic par să fie în avantajul agenţiilor străine de pariuri online.

Guvernul de la Varşovia propune un amendament la deja existentă Lege a Jocurilor de Noroc, prin care operatorii străini vor avea mai uşor posibilitatea să-şi desfăşoare activitatea pe piaţa din Polonia. Impune totuşi unele condiţii, dar acestea nu se compară cu măsurile restrictive aflate acum în vigoare.  În prezent, companiile străine care doresc licenţă pentru jocuri de noroc trebuie să înfiinţeze o filială pe teritoriul Poloniei, dar pe viitor se pare că vor avea nevoie doar de un birou de lucru. Totuşi, taxele pe impozit rămân foarte mari, însă cu siguranţă companiile online îşi vor manifesta interesul pentru obţinerea licenţei.

download-1.jpg

Asta s-a întâmplat şi în România, unde în această săptămână Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc a anunţat lista oficială a primelor case de pariuri online licenţiate. 

La fel ca în ţara nostra şi piaţa din Polonia rămâne destul de atractivă pentru agenţiile de pariuri online, iar ultimele măsuri încurajează industria jocurilor de noroc. Rămâne de văzut dacă amendamentul va fi adoptat, însă asta are mari şanse să se întâmple în următoarea şedinţă de guvern.

Cel mai probabil partidul de guvernământ îşi va folosi majoritatea de voturi pentru a adopta amendamentul în actuala formă propusă chiar de el.Wietrzynska-Ciolkowska, avocat pe probleme de jocuri de noroc

Pariază online la Winmasters, agenția licențiată în România!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii