Polonezii au probleme cu alcoolul! Au jucat ameţiţi meciul cu Armenia, câştigat în prelungiri

Polonezii joacă un fotbal frumos, dovadă locul doi ocupat în grupa României, dar ştiu să se şi distreze. Presa din Polonia a aflat că mai mulţi jucători ai naţionalei au petrecut cu alcool aproape toată noaptea înaintea meciului cu Armenia. Petrecăreţii, printre care Artur Boruc şi Lukasz Teodorczyk (coleg cu Stanciu şi Chipciu la Anderlecht) i-ar fi deranjat pe ceilalţi jucători polonezi, care au ales să se odihnească. Cu toţii vor fi amendaţi, iar banii strânşi vor fi donaţi în scopuri caritabile, au anunţat şefii fotbalului polonez. Selecţionerul Adam Nawalka a anunţat că în viitor orice ieşire "în decor" va fi pedepsită cu excluderea de la naţională. 

Cu Armenia, polonezii au marcat golul victoriei în minutul 90+5! Starul Lewandowski i-a salvat pe polonezi în meciul de la Varşovia câştigat cu 2-1 de naţionala condusă de Nawalka.

A fost prima dată când s-a întâmplat şi jucătorii vor primi o a doua şansă. Dar dacă se va repeta, nu văd cum vom putea continua să lucrăm împreună,

---a declarat Adam Nawalka

Selecţionerul Poloniei are şi alte probleme înaintea meciului cu România. Fundaşul Pawel Dawidowicz s-a accidentat şi va rata meciul de vineri, dar şi amicalul cu Slovenia. Şi Maciej Rybus, jucătorul lui Olimpique Lyon, e incert. Fundaşul polonez de 27 de ani cu 44 de meciuri în naţională a ratat ultimul meci de campionat cu echipa sa de club, 2-1 cu Bastia. 

Din cauza problemelor lui Dawidowicz şi Rybus, selecţionerul Nawalka i-a chemat la lot pe fundaşii Maciej Sadlok, de la Wisla Cracovia, şi Bartosz Bereszynski, de la Legia Varsovia. Primul are cele mai mari şanse să joace. În vârstă de 27 de ani, Sadlok a evoluat până acum în 14 partide pentru Polonia.

 

Foto: Abaca/Hepta/SPORTPICTURES

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi