Polițiștii israelieni au primit interzis să joace la cazinouri chiar și în străinătate!

Potrivit unei noi dispoziții, șefii Poliției din Israel vor fi cu ochii pe angajații care merg și joacă la cazinouri. Indiferent dacă aceștia aleg să-și încerce norocul în țară (unde jocurile de noroc sunt ilegale) sau pe pământ străin, ofițerii israelieni nu vor fi scăpați din vedere...Potrivit jurnaliștilor de la Haaretz, noul ordin este gândit pentru a-i proteja pe angajații poliției de această tentație și, în același timp, de a eradica această practică în rândul forțelor de ordine. 

Șeful poliției din Israel, Roni Alsheikh (Foto) este cel care a emis ordinul prin care ofițerii au fost informați cu privire la această nouă literă din regulamentul intern. Indiferent unde se va afla cazinoul, acolo va fi cel mai probabil și un om dispus să ofere informații cu privire la ”vizitele” polițiștilor la mesele de blackjack, ruletă sau poker.

JOACĂ ACUM RULETĂ ȘI BLACKJACK CU DEALERI LIVE ÎNTR-UN CASINO ONLINE LICENȚIAT!

”Toți ofițerii au fost informați că jucatul la cazinouri este o practică total dăunătoare pentru cariera lor, indiferent unde se află acel loc”, scrie presa din Israel. 

Noul ordin al șefului poliției a provocat indignare în rândul ofițerilor, care simt că sunt tratați nedrept față de oamenii de rând. Dar, potrivit lui Roni Alsheikh, poliția israeliană trebuie să se supună unui standard mai înalt decât cetățenii obișnuiți, care au libertatea de merge la cazinouri în timpul vacanțelor în străinătate.

Israelul a avut întotdeauna o ”relație” conflictuală cu jocurile de noroc. Abia la începutul anului trecut, premierul israelian Benjamin Netanyahu (Foto) a vorbit despre posibilitatea autorizării unui număr de maxim 4 cazinouri în Stațiunea Eliat - ”perla” israelienilor de la Malul Mării Roșii.

Planurile lui Netanyahu au fost întâmpinate însă cu un val de critici din partea Ministrului de finanțe al țării în urma cărora terminalele slot-machine au primit avizul de a funcționa doar în magazinele Loteriei naționale din Israel, Mifal Hapayis. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi