Polițist implicat în jocuri de noroc ilegale. O colegă l-a ”turnat” șefilor

Un polițist de peste Ocean a fost prins cu mâța-n sac. Edrick Smith, din Dallas, a fost arestat săptămâna asta pentru implicare în activitatea unei case de jocuri de noroc ilegale. Procurorii au decis reținerea lui pentru luare de mită și susținerea operatorului Blue Dragon Event Center (foto: wfaa.com)- care nu deține nicio licență de funcționare.

Anchetarea lui Smith, eliberat ulterior pe cauțiune, a demarat în noiembrie anul trecut după ce o colegă de serviciu a raportat că are date despre implicarea acestuia în activitatea casei de jocuri de noroc ilegală. Sergentul Latasha Moore a avut o discuție pe această temă cu colegul ei și a înregistrat totul. S-au întâlnit și au discutat departe de ochii lumii, într-o parcare de camioane. Aceasta l-a atras în discuție pe Smith după ce i-a spus că are informații despre existența unei case de pariuri care funcționează ilegal. 

În momentul în care aceasta a rostit numele Blue Dragon, Edrick Smith a atenționat-o că este afacerea lui. Mai mult, bărbatul a rugat-o pe colega lui să nu spună nimic nimănui și să-l ferească de raiduri nedorite. ”Fii în alertă pentru colegul tău!”, i-ar fi spus acesta, conform înregistrărilor predate anchetatorilor. În schimbul ”micului ajutor”, Smith s-a oferit s-i acorde un card cadou de cumpărături colegei sale. 

Polițistul (foto: Instagram) s-a ținut de cuvânt. Câteva zile mai târziu, ei doi s-au întâlnit din nou undeva într-o parcare de camioane, iar Latasha Moore a primit cadoul promis. Cardul respectiv este considerat acum mită de către cei care anchetează cazul. Conform acestora, există martori care l-au văzut pe polițist în interiorul casei de jocuri de noroc ilegale în timp ce plasa și el pariuri. Un mandat de percheziție asupra telefonului său a scos la iveală mai multe ”apeluri și mesaje” între el și persoana care a condus operațiunile ilegale ale Blue Dragon. 

Cercetările în acest dosar se fac în mare liniște..În momentul de față, statutul anchetei privind presupusele activități de jocuri de noroc la Blue Dragon nu este cunoscut. Pe de altă parte, o persoană care s-a declarat a fi manager la respectiva casă de jocuri de noroc a declarat că nu are cunoștință că ceva ilegal s-ar fi întâmplat acolo. ”Eu știu de o activitate curată. Dacă cineva, acolo sus, face ceva ce contravine legii, atunci ar trebui să se oprească!”, a spus managerul care a refuzat să-și dea numele. 

Dar problemele nu se opresc aici. Înregistrările ajunse la anchetatori arată că un alt polițist ar putea avea probleme. Un ofițer, membru al echipei SWAT, apare în imaginile video lângă un aparat de joc vorbind despre ce pariu să facă chiar cu polițistul anchetat. 

Pariați responsabil! Nu investiți mai mult de 10% din venitul lunar în jocurile de noroc! Nu uitați că nu se poate trăi din această activitate! În cazul în care aveți probleme, nu ezitați să apelați la jocresponsabil.ro! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi