Politicienii din America cer legalizarea jocurilor de noroc online

Un parlamentar de peste Ocean speră că Michigan să devină al patrulea stat din SUA care legalizează jocurile de noroc pe internet. Brandt Iden a introdus săptămâna trecută un proiect de lege care ar permite cazinourilor existente în Michigan, 3 în Detroit și 20 de locale - să obțină licențe pentru a putea oferi și jocuri online.

Politicianul a declarat că a discutat cu o mulțime de studenți ai Universității ”Western Michigan”, iar ei habar nu aveau că jocurile de noroc oinline sunt ilegale în stat. Trei state din America oferă în momentul de față jocuri legale pe net: New Jersey, Delaware și Nevada.

Potrivit unui raport al Senatului, în New Jersey au fost generate 50 milioane dolari în  venituri fiscale în anul 2016. Proiectul de lege al Camerei, asupra căruia s-a discutat săptămâna trecută, ar impune cazinourilor un impozit de 15% pe veniturile brute din jocurile de noroc online.

"Tehnologia se schimbă, iar operatorii vor trebui să se adapteze la noile cerințe acestea și vor avea nevoie de o nouă platformă online la un moment dat. Proiectul se referă strict la Michigan, iar guvernatorul trebuie să înțeleagă faptul că societatea evoluează continuu. În plus, vom putea vorbi de sume importante la buget”, a mai spus inițiatorul legii.

Joacă la acest operator de jocuri de noroc online recomandat de PariuriX.com!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!