Politică de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate este importantă pentru tine pentru a înțelege cum sunt colectate, folosite, consultate și procesate în orice alt fel datele tale cu caracter personal atunci când folosești www.pariurix.com (“PariuriX”) și https://predictor.pariurix.com (”Predictor”). Datele cu caracter personal sunt reprezentate de orice informație despre tine care poate fi folosită să te identifice sau care face posibilă identificarea ta. Această Politică de Confidențialitate se aplică procesării datelor tale cu caracter personal pe PariuriX și Predictor, și nu procesării datelor care pot să apară pe alte servicii sau pagini web indiferent dacă ele sunt oferite de către deținătorul PariuriX, Predictor sau de altcineva. Deținătorul PariuriX și Predictor (“noi,” “ne,” “nouă,” “nostru,” “noastră,” “noastre,” “noștri”) este: Better Collective A/S, 1253 Copenhagen K (Hovedstaden), Denmark (DK).

Această Politică de Confidențialitate poate fi modificată din când în când. Vă rugăm să o verificați pentru orice modificări esențiale sau minore care ar fi putut fi făcute între timp. Politica noastră este, de asemenea, revizuită o dată pe an.

Această Politică de Confidențialitate a fost revizuită la 1 ianuarie 2023.

DATELE PE CARE LE PROCESĂM

Spune-mi care

  • Date de identificare
  • Date Financiare Speciale 
  • Înregistrări
  • Obiceiuri private și interese
  • Conținutul pe care tu îl creezi

CUM FOLOSIM DATELE DVS

Spune-mi de ce

  • Deosebindu-vă de alți utilizatori înregistrați
  • Comunicând cu dumneavoastră
  • Personalizând serviciul nostru
  • Analize și statistici
  • Livrarea de premii
  • Personalizarea profilului

CU CINE ÎMPĂRTĂȘIM DATELE DVS. PERSONALE

Ce fac ele

  • Membrii Better Collective Group
  • Entități care ne ajută să ne oferim serviciile în mod regulat și să le dezvoltăm
  • Autorități publice și agenții de aplicare a legii atunci când acest lucru este necesar

Este posibil ca noi să-ți transferăm datele în afara EEA pentru a oferi serviciile noastre în mod regulat și/sau pentru a le dezvolta.

FOLOSIREA DE COOKIES

Cum mai exact?

Orice browser de internet folosit pentru a ne vizita site-ul va primi de la noi așa numitele “cookies”. Folosim aceste cookies pentru că dorim să oferim cea mai bună experiență a timpului petrecut pe site-ul nostru oricui îl vizitează. Prin folosirea acestor cookies, procesăm informații internet standard și detalii despre comportamentul vizitatorilor pe site-ul nostru. Folosirea de cookies ne permite să îmbunătățim navigarea pe site, să analizăm comportamentul de pe site al tuturor celor care îl vizitează, să ne promovăm produsele și să oferim conținut de la părți terțe.

CÂND ȘI CUM COLECTĂM DATE

Sunt și eu inclus?

Putem prelucra diferite categorii de date personale pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a vă îmbunătăți experiența cu serviciile noastre, pentru a dezvolta în continuare serviciile noastre și pentru a asigura și menține funcționalitatea regulată a Pariurix, pe baza:

  • Consimţământ
  • Interes legitim
  • Executarea contractului

Nu colectăm sau reținem datele dumneavoastră cu caracter personal mai mult decât este necesar pentru scopurile pe care le-am declarat.

DREPTURILE DVS.

Ce pot face?

  • Dreptul la acces
  • Dreptul la rectificare
  • Dreptul la ștergere (dreptul de a fi uitat)
  • Dreptul la restricționarea procesării
  • Dreptul de a obiecta la procesarea datelor tale și drepturi legate de procesele automate de decizie
  • Dreptul la portabilitatea datelor
  • Dreptul de a-ți retrage consimțământul
  • Dreptul de a face o reclamație

Dacă ai întrebări sau îndoieli asupra procesării datelor personale, sau dorești să îți exerciți drepturile explicate mai sus, nu ezita să trimiți un email la adresa [email protected].


DATELE PE CARE LE PROCESĂM

Prin folosirea serviciilor pentru utilizatori PariuriX și/sau Predictor este posibil să dezvălui diverse informații, inclusiv pe acelea care ar putea fi considerate ca având caracter personal. Atunci când datele tale cu caracter personal sunt procesate, tu ești considerat un subiect de date și ai dreptul să-ți exerciți drepturile garantate de către Legea EU de Protecție a Datelor cu Caracter Personal, ceea ce este explicat în această Politică de Confidențialitate. 

Considerând faptul că noi determinăm scopurile și mijloacele de procesare a datelor cu caracter personal pe PariuriX și Predictor, noi suntem considerați din punct de vedere legal un controlor de date al informațiilor tale personale de pe acest site. Fiind un controlor de date, noi avem posibilitatea de a-ți procesa datele cu caracter personal dar ne și obligă să le protejăm așa cum arată Legea EU de Protecție a Datelor cu Caracter Personal, în special Regulamentul General privind Protecția Datelor (General Data Protection Regulation - “GDPR”), și această Politică de Confidențialitate.

Vă rugăm să rețineți că nu toate categoriile de date cu caracter personal menționate vor fi prelucrate, în cazul în care alegeți să nu le dezvăluiți. De asemenea, diferite categorii vor fi procesate în diferite situații. Vă rugăm să citiți mai multe despre scopurile procesării datelor dumneavoastră cu caracter personal în secțiunea „Cum vă folosim datele” din această Politică.

Noi procesăm (sau am putea procesa) diverse categorii din datele tale. Mai jos poți găsi informații despre datele pe care le procesăm, împreună cu clasificarea lor:

DATE DE IDENTIFICARE

Date de identificare personala (Personal Identifiable Information - PII)

Când creați un cont de utilizator la PariuriX, este posibil să vă procesăm adresa de e-mail și numele de utilizator,  numele și prenumele tău, adresa, numărul de telefon și copie a cărții dumneavoastră de identitate.

Date de identificare electronică

Atunci când te loghezi în contul tău pe PariuriX noi îți procesăm adresa de IP a dispozitivului pe care îl folosești, tipul și versiunea browserului de internet și a sistemului de operare precum și momentul la care te-ai logat. Dacă te loghezi folosind rețele de socializare, ele vor genera așa numitele “social tokens” care reprezintă de fapt datele de autentificare pe care noi le procesăm ori de câte ori vrei să te loghezi pe PariuriX prin rețele de socializare.

DATE FINANCIARE SPECIALE

Date de Identificare Financiară

Dacă veți câștiga premiul la concursul pe care îl organizăm, trebuie să vă procesăm contul bancar sau detaliile despre ewallet pentru trimiterea/livrarea premiului. 

ÎNREGISTRĂRI

Imagini

Poți alege să încarci o poză de profil, dacă dorești asta. Poate fi o poză cu tine sau orice alt fel de poză pe care vrei să o atașezi contului tău.

OBICEIURI PRIVATE ȘI INTERESE

Este posibil să procesăm interacțiunea dumneavoastră cu site-ul web și cu alți utilizatori, cum ar fi ponturi, comentarii, următoarele activități și conținutul și preferințele preferate.

CONȚINUTUL PE CARE TU ÎL CREEZI

În afară de conținutul pe care tu îl creezi pe PariuriX dezvăluindu-ți datele, te poți și descrie la secțiunea “Despre mine,” poți face recenzii în legătură cu tine sau alți utilizatori, poți crea postări pe profilul tău, face comentarii la posturile altor utilizatori, răspunde la comentariile pe care alți utilizatori le fac, poți comenta la articole sau ponturi, trimite mesaje personale altor utilizatori sau către PariuriX, posta un subiect nou pe forum sau poți răspunde la unul deja existent, poți posta un mesaj în live chat sau comenta despre o casă de pariuri. De fiecare dată când tu creezi conținuturi de tipul celor menționate mai sus, noi vom stoca această informație despre tine.


CUM FOLOSIM DATELE DVS.

Noi colectăm și procesăm date despre tine atunci când te înregistrezi și ne folosești serviciile. Procesăm datele tale cu caracter personal pentru a-ți oferi serviciile noastre, a îmbunătăți experiența ta legată de ele, pentru a ne dezvolta serviciile și pentru a securiza și menține funcționarea normală a site-ului PariuriX. Poți găsi mai jos mai multe informații despre scopurile procesării datelor tale.

DATE DE IDENTIFICARE

PII-urile tale pe care noi le procesăm (email, nume de utilizator și ID-ul atribuit de către sistemul nostru) sunt folosite pentru a te diferenția de alți utilizatori PariuriX. De asemenea, adresa de email este folosită pentru a comunica cu tine cu privire la orice schimbări ale contului tău sau serviciilor noastre, la fel și pentru comunicarea în scop comercial dacă ești de acord să o primești. Este decizia ta dacă vrei să dezvălui informații reale despre numele, prenumele și orașul în care locuiești. Aceste informații ar putea contribui la personalizarea contului tău de utilizator și la dezvoltarea canalelor tale de comunicare cu noi. Totuși, ți se va solicita să ne trimiți numele și prenumele tău, la fel și adresa, dacă vei câștiga una din competițiile noastre pentru a verifica identitatea ta și a primi premiul.

Îți putem prelucra numele de utilizator și adresele de e-mail pe care le utilizezi la diverse case de pariuri online pentru realizarea competiției pe care o organizăm cu case de pariuri online, și pentru a îți trimite un premiu dacă îl câștigi.

Scopurile prelucrării datelor cu caracter personal colectate pentru realizarea sondajelor sunt următoarele: contactarea dvs.; asigurându-vă că îndepliniți cerințele legate de vârsta-prag pentru jocuri de noroc; crearea unui eșantion reprezentativ relevant pentru cercetare; colectarea de informații despre opiniile clienților noștri cu privire la produsele de jocuri de noroc și furnizorii de servicii de jocuri de noroc online și efectuarea cercetărilor noastre comerciale; predarea premiului; publicarea numelui premiatului din motive de transparență.

Ținând cont de faptul că participarea la concursurile pe care le organizăm este permisă numai pentru acei utilizatori care îndeplinesc cerințele de vârstă minimă pentru jocuri de noroc, trebuie să ne trimiteți o copie a cărții de identitate atunci când câștigați premiul la competițiile pe care le organizăm. Verificarea unei copii a cărții de identitate este necesară pentru validarea informațiilor pe care le-ați distribuit cu privire la vârstă dumneavoastră și pentru livrarea premiului/plății, precum și pentru arhivare, dacă acest lucru este necesar conform legislației obligatorii.

Procesăm adresa de IP a dispozitivului pe care l-ai folosit să stabilești comunicarea dintre acesta și serverul nostru pentru a-ți determina o geolocație aproximativă care ar putea fi apoi folosită pentru personalizarea serviciilor noastre precum și în scopuri analitice.

Procesarea detaliilor despre browserul de internet și sistemul de operare pe care le folosești sunt necesare pentru a ne asigura că-ți putem oferi fără probleme serviciile noastre. În plus, uneori avem nevoie de aceste date pentru a rezolva anumite probleme tehnice care pot să apară.

În final, procesarea adresei tale de IP ne ajută să determinăm dacă ești un utilizator “whitelisted,” de exemplu un dezvoltator al site-ului care are permisiuni extinse.

ÎNREGISTRĂRI

Este posibil să stocăm poza ta de profil pentru a-ți da posibilitatea de a-ți personaliza profilul pe site-ul nostru.

OBICEIURI PRIVATE ȘI INTERESE

Abonarea la alți utilizatori - Informații despre abonații tăi și utilizatorii la care tu te abonezi sunt disponibile pentru toți utilizatorii și vizitatorii PariuriX. Susținem cu tărie valoarea transparenței și de aceea, considerăm că fiecare utilizator, potențial utilizator sau un simplu vizitator ar trebui să aibă posibilitatea să-și facă o idee despre succesul și gradul de încredere al utilizatorilor site-ului și să-și poată împărtăși cunoștințele cu alți oameni.

Participarea la competiții - suntem conștienți de participarea ta la diferite competiții pe care noi le organizăm. De aceea, trebuie să procesăm datele despre participarea ta la competiții, pentru a evalua succesul tău și pentru a alege câștigătorii în consecință.

Preferințe - procesăm informații despre preferințele tale pentru a facilita interacțiunile dintre utilizatori și pentru a te informa despre lucruri care te interesează.

Favorite - procesăm informații despre discuțiile tale favorite de pe forum, mesaje și grupurile favorite de live chat pentru a-ți aminti aceste preferințe și a-ți oferi acces rapid la ele.

Ponturi - Informațiile despre ponturi pe care noi le procesăm sunt necesare pentru crearea de ponturi și partajarea lor cu utilizatorii și vizitatorii PariuriX. Statisticile pe care noi le creăm despre succesul ponturilor sunt necesare pentru a desfășura competiții transparente și oneste între tipsteri.

Predicții - vă colectăm predicțiile sportive pentru a realiza concursul pe site-ul nostru. Rată totală de succes a predicțiilor dumneavoastră este calculată pentru a avea o poziție în clasament. 

DATE FINANCIARE SPECIALE

Dacă veți câștiga premiul la competiția pe care o organizăm, va trebui să vă procesăm detaliile contului bancar pentru a putea transfera premiul în bani, în contul dumneavoastră.

CONȚINUT PE CARE ÎL CREEZI

Procesăm informații despre conținutul pe care tu îl creezi la noi pe site astfel încât să facilităm interacțiunea și comunicarea dintre utilizatori, fie prin mesaje directe, discuții pe forum sau prin comentarii la postările și ponturile altor utilizatori. Ai opțiunea de a te descrie pentru alți utilizator astfel încât ei să te cunoască mai bine. Poți de asemenea să lași recenzii pentru tipsterii noștri - opinia ta este importantă pentru transparența generală a site-ului, lucru pe care noi insistăm.


CÂND ȘI CUM COLECTĂM DATE

BAZĂ LEGALĂ

Potrivit art. 6. 1. (f) din Regulamentul General privind Protecția Datelor, prelucrarea este legală atunci când ea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de operator sau de un terț. Utilizarea de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal, în special a datelor de identificare electronică, se poate baza pe interesul legitim de a asigura îmbunătățirea eficacității produsului nostru și a serviciului nostru, măsurarea eficacității actuale a campaniilor de publicitate care sunt implementate pe site-ul nostru, rezolvarea problemelor tehnice ar trebui să acestea apar, împiedicând reînregistrarea utilizatorului pe site-ul web în cazul oricărei abateri sau utilizări greșite a identității. Ne bazăm pe interesul nostru legitim de a permite comunicarea între dispozitivul dvs. și serverul nostru și de a determina locația dvs. geografică aproximativă, care poate fi utilizată în continuare pentru personalizarea serviciului și în scopuri analitice.

Potrivit art. 6. 1. (b) din Regulamentul General privind Protecția Datelor, prelucrarea este legală atunci când ea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a întreprinde măsuri la cererea persoanei vizate anterior. la încheierea unui contract. Accesul la site-ul nostru web și la conținutul acestuia este gratuit. Ne dorim ca conținutul nostru să fie accesibil cât mai multor oameni. Deoarece nu dorim să taxăm utilizatorii noștri pentru acces, trebuie să depindem de alte fluxuri de venituri. Pentru a face acest lucru, este posibil să procesăm anumite categorii de date cu caracter personal ale dumneavoastră pe baza executării contractului. Utilizarea de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal se poate baza pe executarea contractului pentru a asigura îmbunătățirea eficienței produsului și a serviciului nostru și pentru a calcula veniturile noastre.

Potrivit art. 6. 1. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor, prelucrarea este legală atunci când persoana vizată și-a dat consimțământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice. Ne bazăm pe consimțământul dumneavoastră atunci când folosiți datele dumneavoastră personale în scopuri de marketing direct, vă creăm profilul și îl personalizăm în continuare, desfășurăm o competiție, când utilizați formularul de contact de pe site-ul nostru, permițând utilizarea forumurilor noastre și a interacțiunilor cu alți utilizatori.

Mai multe despre scopurile menționate mai sus pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal puteți găsi în secțiunea „Cum vă folosim datele” din această Politică.

REȚINERE ȘI SECURITATE

Nu colectăm sau reținem datele dumneavoastră cu caracter personal mai mult decât este necesar pentru scopurile explicate în această Politică. Stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru diferite perioade de timp, în funcție de scopul în care au fost colectate.

Unele date personale pot fi șterse automat în funcție de un program specific (ștergem datele personale ale utilizatorilor inactivi după 12 luni sau, de exemplu, după expirarea sesiunii cookie).

Ștergem datele personale atunci când vă retrageți consimțământul dat anterior, cum ar fi datele colectate în scopuri de marketing direct. Acestea ar fi informațiile dvs. de identificare personală, obiceiurile și interesele private, preferințele personale.

Datele personale pe care le deținem despre dvs. vor fi șterse atunci când alegeți să vă exercitați dreptul la ștergere.

Putem reține în continuare unele date personale pentru practicile de afaceri bazate pe interesele noastre legitime, cum ar fi îmbunătățirea produselor și serviciilor, prevenirea utilizării abuzive, păstrarea înregistrărilor sau aplicarea drepturilor noastre legale.

Ne asigurăm în mod regulat că datele dumneavoastră sunt păstrate la zi și stocate în siguranță. Pentru a realiza acest lucru, aplicăm diferite măsuri tehnice și organizatorice pentru a asigura protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal împotriva pierderii accidentale sau ilegale, modificării, furtului, dezvăluirii sau accesului neautorizat, utilizării neautorizate, potențialelor încălcări ale datelor și împotriva tuturor altor forme ilegale de prelucrare a datelor.

Pe baza nevoilor afacerii și a cerințelor de securitate, aplicăm restricții de control al accesului la datele dumneavoastră personale. Accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal este acordat numai personalului instruit și autorizat, ale cărui cunoștințe și abilități sunt necesare pentru a prelucra datele cu caracter personal pe care le colectăm în mod adecvat.


DREPTURILE DVS.

DREPTUL LA ACCES

Ai dreptul de a obține de la noi confirmarea dacă datele tale cu caracter personal sunt procesate și de a cere acces la ele, acolo unde se aplică.

DREPTUL LA RECTIFICARE

Ai dreptul să ne ceri să ștergem datele tale personale care nu corespund realității. Luând în considerare scopurile procesării de date, ai dreptul de a-ți completa datele personale incomplete.

DREPTUL LA ȘTERGERE (DREPTUL DE A FI UITAT)

În anumite circumstanțe, vei avea dreptul de a cere să-ți fie șterse informațiile pe care noi le deținem despre tine:

  • Când datele nu mai sunt necesare pentru scopurile în care au fost colectate,
  • Când ți-ai retras consimțământul și nu există altă bază legală pentru care noi să continuăm să le procesăm,
  • Când ai obiectat la procesarea datelor tale și nu există alte motive legitime de a continua să facem asta,
  • Când datele au fost procesate în mod ilegal, sau
  • Când datele trebuie să fie șterse pentru a respecta o anumită obligație legală.

Vom fi scutiți de această obligație dacă este imposibil de respectat sau dacă identitatea solicitantului nu poate fi verificată, deoarece putem acționa doar la solicitările verificabile ale consumatorilor.

DREPTUL LA RESTRICȚIONAREA PROCESĂRII

Ai dreptul de a cere restricționarea procesării datelor tale în următoarele situații:

  • Dacă acuratețea datelor este contestată, procesarea poate fi restricționată pe perioada necesară care ne permite nouă să le verificăm acuratețea,
  • Dacă procesarea este ilegală și ceri restricționare în loc de ștergere
  • Dacă nu mai avem nevoie de datele tale pentru scopurile în care au fost colectate, dar ai nevoie de ele cu privire la o chestiune legală
  • Dacă ai obiectat la procesarea de către noi a datelor personale pe baza unor interese legitime, în timp ce se așteaptă să se determine dacă interesele noastre legitime folosite ca bază pentru procesarea datelor tale încalcă drepturile și libertățile tale fundamentale.

DREPTUL DE A OBIECTA LA PROCESAREA DATELOR TALE ȘI DREPTURI LEGATE DE PROCESELE AUTOMATE DE DECIZIE

Ai dreptul de a obiecta la procesarea datelor tale pe motive legate de situația ta particulară, în orice moment al procesării datelor tale, inclusiv la activitatea de creare a profilului. În urma obiecției tale, noi vom opri procesarea datelor tale. Nu vom face acest lucru dacă putem demonstra motive legitime importante pentru continuarea procesării care sunt mai presus de interesele tale cu privire la drepturile și libertățile tale fundamentale, sau dacă este necesar să se continue procesarea pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor chestiuni legale.

DREPTUL LA PORTABILITATEA DATELOR

În anumite circumstanțe, ai dreptul să primești datele tale personale pe care tu ni le-ai furnizat, într-un format structurat, comun folosit și citibil de către calculatoare (de exemplu în formă digitală) și ai dreptul de a cere transmiterea acestor date către o altă entitate, fără ca noi să ne opunem în niciun fel dacă această transmitere este fezabilă din punct de vedere tehnic.

DREPTUL DE A-ȚI RETRAGE CONSIMȚĂMÂNTUL

Dacă motivul pentru procesarea datelor tale personale este consimțământul tău, tu îl poți retrage în orice moment fără să ne dai vreun motiv și fără a plăti vreo taxă. Pentru a-ți retrage consimțământul, ar trebui să-ți ștergi contul de utilizator PariuriX.

Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea procesării bazate pe consimțământul tău înainte de retragerea lui. Te rugăm să fii conștient de faptul că după retragerea consimțământului noi nu vom putea să-ți procesăm datele și în consecință nu îți vom putea oferi serviciile noastre.

Pentru a renunța la primirea newsletter-urilor pe mail de la noi, ar trebui să faci următoarele: 

- Dă click pe link-ul de dezabonare disponibil în partea de jos a email-ului pe care l-ai primit sau
- Dezabonează-te direct din pagina ''Contul Meu' prin debifarea opțiunilor disponibile, iar apoi salvează modificările 

Poți dezactiva notificările de tip push din setările browserului. Vizitează acest link pentru mai multe detalii despre cum să renunți la Web Push. 

DREPTUL DE A FACE O RECLAMAȚIE

Ai dreptul de a face o reclamație la autoritatea locală de protecție a datelor. Autoritatea relevantă de protecție a datelor în statele membre ale Uniunii Europene poate fi determinată pe baza domiciliului tău stabil sau pe baza locului unde încălcarea drepturilor a avut loc.

Din moment ce noi suntem stabiliți în Danemarca, poți contacta Agenția Daneză de Protecție a Datelor.
The Danish Data Protection Authority: 
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Denmark
Phone no.: +45 33 19 32 00
www.datatilsynet.dk

CUM SĂ ÎȚI EXERCIȚI DREPTURILE

Dacă ai întrebări sau îndoieli asupra procesării datelor personale, sau dorești să îți exerciți drepturile explicate mai sus, nu ezita să trimiți un email la adresa [email protected].


CU CINE ÎMPĂRTĂȘIM DATELE DVS. PERSONALE

Este posibil ca noi să împărtășim datele tale cu părți terțe. Părțile terțe se clasifică după cum urmează:

  • Membrii Better Collective Group care include Better Collective A/S și subsidiarele sale (BC Group) - mai multe despre BC Group poți găsi aici. Te rugăm să fii conștient de faptul că noi determinăm scopul și mijloacele procesării datelor tale la fel și ce membri BC Group le vor procesa.
  • Entități care ne ajută să ne oferim serviciile în mod regulat și să le dezvoltăm (de exemplu analiză, mentenanță, marketing, dezvoltare). Acestea au voie să proceseze informațiile tale dacă acest lucru este necesar pentru a-și îndeplini sarcinile atribuite. Te rugăm să fii conștient de faptul că noi determinăm scopul și mijloacele de procesare ale datelor tale și noi decidem care dintre acestea vor fi procesate pentru îndeplinirea sarcinilor atribuite.
  • Autorități publice și agenții de aplicare a legii atunci când acest lucru este necesar și când suntem obligați sau ni se permite din punct de vedere legal să o facem.

Este posibil ca noi să-ți transferăm datele în afara EEA pentru a oferi serviciile noastre în mod regulat și/sau pentru a le dezvolta. Luăm toate măsurile referitoare la cei care primesc datele tale cu caracter personal pentru a asigura un nivel adecvat de protecție și siguranță așa cum este definit de legea aplicabilă de protecție a datelor, în mod special GDPR.

Datele tale personale ar putea transferate către primitori din țări pe care Comisia Europeană le consideră ca având un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal. Poți afla aici mai multe despre aceste țări cu un nivel adecvat de protecție.

Vom realiza Acorduri de Protecție a Datelor cu primitorii datelor tale în funcție de necesitate, care vor include Clauze Contractuale Standard emise de Comisia Europeană și care vor obliga primitorul să ofere un nivel adecvat de protecție și să implementeze măsurile de siguranță necesare așa cum este specificat de legea de protecție a datelor cu caracter personal, în special GDPR, cu privire la procesare datelor tale personale.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3