Poliția din Marea Britanie a descoperit două agenții unde minorii erau lăsați să parieze!

Poliția britanică din Hounslow a făcut un mic test: a trimis un cadet de 15 ani să se joace la câteva agenții de pariuri sportive locale pentru a vedea dacă acesta este lăsat sau nu de către angajați. Deși în majoritatea agențiilor testate el nu a putut să parieze, au existat și excepții.

Băiatul a fost primit în două sucursale Betfred, unde a reușit să se joace fără probleme la FOTB-uri (aparate de jocuri). Abia când s-a dus la casieră pentru a schimba niște bani a fost luat la întrebări, însă nu înainte de a pierde sume sbstanțiale la pariuri și păcănele.

fotbs.png

Confom publicației britanice Mirror Online, cele două agenții stradale au norocul de a se afla la prima abatere astfel încât nu riscă sancțiuni foarte dure. Însă cu siguranță de acum încolo se vor mai face și alte controale în respectivele locații, iar orice nouă greșeală va duce la amenzi usturătoare. Mai mult decât atât, în orice moment vor trebui să se afle în fiecare agenție minim câte doi angajați.

În Marea Britanie FOTB-urile (Fixed Odds Betting Terminals) reprezintă o mare problemă fiindcă majoritatea dependenților de pariuri aleg să se joace la aceste aparate, acolo unde ajung să piardă sume foarte mari de bani în doar câteva minute.

Ce crezi, dacă Poliția Română ar face un demers similar cu cel al poliției britanice ar găsi agenții stradale unde minorii au voie să parieze? Pe vremuri cu siguranță existau foarte multe astfel de cazuri la noi în țară, deși acum numărul lor este mult mai mic. Dar totuși încă știu agenții unde tineri de 15 - 16 ani reușesc să parieze fără nici o problemă.

Urmărește meciul în direct și pariază live în timpul acțiuni la cea mai bună agenție

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi