Poli Iaşi, prima victorie după 7 etape: 2-1 cu CSU Craiova

CSU Craiova merge din rău în mai rău. Învinsă acasă etapa trecută de Astra, Craiova a pierdut şi la Iaşi. Moldovenii i-au luat tare pe jucătorii lui Mulţescu - Ciucur a deschis scorul după patru minute cu un şut imparabil.

Prima mare ocazie a oaspeţilor a venit după un sfert de oră, dar Nuno Rocha a ratat incredibil din faţa porţii. Oltenii n-au renunţat şi au egalat până la pauză. Băluţă l-a "executat" pe Grahovac în minutul 44 cu un şut de senzaţie din marginea careului. 

Poli a dat lovitura cu 20 de minute înainte de final. Popov l-a faultat în careu pe Creţu, iar Cristi Balaj a dictat penalty. Bole l-a învins pe Calancea şi a adus ce-a de-a patra victorie a moldovenilor în acest campionat şi prima cu antrenorul Eugen Neagoe pe bancă. Moldovenii speră să-şi primească drepturile restante după victoria cu Craiova.

Cred că am meritat victoria. Am avut foarte multe probleme, foarte mulţi absenţi, am jucat cu doi copii de 17 ani, este cu atât mai mare victoria. Nici măcar o zi nu am avut discuţii legate de bani şi de problemele financiare. Domnul Primar ne-a promis că se vor rezolva problemele finanicare. Nu s-a pus problema de vreun protest. Jucătorii s-au comportat exemplar. Nicio secundă nu m-am gândit să renunţ.

---Eugen Neagoe

Am pierdut pentru că am întâlnit o echipă disperată după puncte, cu jucători buni. La mine e un deja-vu. Majoritatea echipelor se blochează cu noi, închid culoarele. Când nu poţi să înscrii din doi, trei metri şi mai faci şi penalty, nu poţi să ai pretenţii. 

---Gheorghe Mulţescu 

 

Echipele de start:

Poli Iaşi: Grahovac - Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Sato - Alexandru Ciucur, Creţu, Bădic - Bole, Adrian Moldovan, Vasile Gheorghe. Rezerve: Hotoboc - Ciucă, Ţigănaşu, Dodan, Piccioni, Saric.

CSU Craiova: Calancea - Briceag, Acka, Popov, Vătăjelu - Al. Băluţă, Zlatinski, Nicuşor Bancu - Andrei Ivan, Măzarache, Nuno Rocha. Rezerve: Popescu - Surugiu, Vladoiu, Kelic, Rambe, Petre, Mateiu

 

Craiova a rămas pe locul al doilea în clasament, la trei puncte în urma Stelei, dar a fost egalată de Viitorul (30 de puncte), care s-a impus cu 2-0 pe terenul lui ASA Tg. Mureş. Răzvan Marin, din penalty, şi Boli au rezolvat victoria constănţenilor până la pauză.

În prima parte am făcut una dintre cele mai bune reprize din acest campionat. Azi cel mai important era să luăm puncte. Chiar dacă nu câştigam, era important să nu pierdem. Eu ştiu că pentru ca cineva să te respecte, trebuie să-l baţi. Când câştigi, toată lumea te respectă. Suntem o echipă mare, care poate oricând să bată pe oricine.

---Gică Hagi 

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi