Pokerul online îşi face loc într-o ţară extrem de restrictivă din Europa

Pokerul este popular peste tot în lume şi de la apariţia industriei de jocuri online s-a răspândit şi mai mult. Sunt însă ţări europene care au condiţii extrem de dure de licenţiere şi au pierdut mari operatori online din această cauză, însă până la urma pokerul îşi fac loc, încet dar sigur, şi pe aceste pieţe.

Portugalia este una dintre ele, care prin noile măsuri legislative a pierdut operatori de talie mondială precum William Hill sau PKR. A fost impusă o taxă de 30% pe veniturile din jocurile de noroc şi 16% din cifra de afaceri, ceea ce face din Portugalia una dintre cele mai “incomode” ţări europene pentru industria jocurilor online.

România este şi ea o piaţă delicată din acest punct de vedere, însă lucrurile încep să se mişte spre bine. În această săptămână am aflat cu toţii numele primei agenţii de pariuri online care a aplicat pentru licenţă în ţara noastră, operator care oferă şi poker online.

Condiţiile de licenţiere din Portugalia şi taxele amintite nu par să sperie însă cea mai mare camera de poker online din lume, PokerStars. Celebra companie are sediul în Insula Man, acolo unde impozitul pe profit este 0, însă în mod surprinzător este prima care apelează pentru licenţă în Portugalia.

Sperăm să obţinem licenţa în Portugalia, pentru a oferi clienţilor de aici posibilitatea să se bucure de pokerul online, într-un mediu distractiv, provocator şi sigur.Michael Josem, Şeful Departamentului Relaţii Publice PokerStars.

Joacă şi tu poker online și primești un bonus pentru prima depunere de până la 1200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi