Pokerul online, din ce în ce mai neinteresant pentru jucătorii din Regatul Unit

Potrivit celui mai recent raport anual al Comisiei britanice pentru jocuri de noroc, pokerul online din Regatul Unit pierde teren în fața celorlalte forme de pariuri. Publicând veniturile și participarea jucătorilor pentru perioada aprilie 2016 - martie 2017, UKGC a menționat că pokerul online a făcut 101 milioane de lire sterline (136 milioane dolari). Această contribuție a reprezentat puțin peste 5% din venitul total brut al jocurilor de noroc în cazinouri (GGY) de 2,6 miliarde de lire sterline (3,5 miliarde dolari).

”Prăpastia” dintre poker (foto: cardschat.com) și celelalte activități se adâncește pe zi ce trece. Astfel, sloturile online au generat 2,2 miliarde de dolari numai în ultimul an fiscal! Iar Sportsbetting a adăugat 2,5 miliarde de dolari industriei jocurilor de noroc din Marea Britanie. O creștere de 10,1% față de anul precedent au înregistrat și jocurile de noroc din cazinouri, iar asta demonstrează o dată în plus că pokerul va continua să joace un rol din ce în ce mai puțin important în peisajul ”industriei” din Regatul Unit. 

Studiul a scos la iveală și faptul că tot mai mulți jucători sunt nemulțumiți de site-urile de poker, iar PokerStars s-ar afla printre acestea. Acum, din ce în ce mai mulți operatori merg mai mult pe distracție, decât pe îndemânare. Iar alăturarea jocurilor de cazinou lângă poker a devenit o parte integrantă a strategiilor operaționale importante ale site-urilor de poker în ultimii ani. Iar jocul rapid de poker a fost o mișcare inteligentă către un mediu care a facilitat accesul multor jucători începători.

De-a lungul anilor, operatorii au introdus o multitudine de inovații (și restricții) pentru a face ca pokerul online să fie mai atrăgător pentru jucătorii de agrement. Astfel de schimbări au inclus interzicerea software-ului de urmărire și eliminarea posibilității de a alege locul perfect la mesele de joc, ceea ce a făcut mai dificilă folosirea diverselor ”mijloace” pentru stoparea jucătorilor neexperimentați. Totodată, au apărut noi jocuri, cum ar fi turneele Pokerstars Spin & Go și, mai recent, Power Up, cu o formă ”hibridă” de poker - care încorporează jocurile video în experiențe virtuale de cazinouri.

În timp ce aceste schimbări au provocat o anumită nemulțumire din partea jucătorilor, ele par a fi raționale din perspectiva celor care conduc aceste afaceri. Dacă operatorii online vor dori să atragă noi jucători, atunci ei trebuie să facă apel la noile dorințe și așteptări ale acestora. Din ultimul raport al UKGC, reiese că aceste dorințe par să se concentreze mai degrabă în jurul jocurilor cu sume mari și care oferă jackpoturi pe măsură.

Deschide cont și joacă la camera de poker online recomandată de PariuriX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi