Pokerul devine tot mai popular şi în rândul reprezentantelor sexului frumos!

În ultimul timp se vorbeşte foarte mult despre poker, jocul de noroc cu cea mai mare popularitate în acest moment. Expansiunea lui este binecunoscută, însă femeile sunt o raritate printre jucători. În Las Vegas este în desfăşurare unul dintre cele mai importante turnee de poker ale anului şi anume World Series of Poker, care a adunat la start 1416 de femei, cu mult peste numărul din ediţia precedentă.

Vă recomandăm această cameră de poker online!

Există o piață mare pentru poker în lumea femeilor, total nexploatată. Intimidarea femeilor şi comentariile cu aluzie sexuală dintre jucătorii de sex masculin de la masă sunt factori negativi.Jessica Dawley, ambasador pentru femei în poker

Există turnee speciale pentru femei, pe care dacă le urmărim cu atenţie nu observăm diferenţe majore faţă de mesele bărbaţilor. Ba chair fetele sunt mult mai destinse şi se simte un aer de relaxare în jocul lor.  WSOP pune şi în acest an la dispoziţia doamnelor un turneu exclusiv, chiar oferind reducere la taxa de intrare. Este cunoscut faptul că operatorul de poker online PokerStars oferă turnee exclusiv femeilor prin platforma PokerStars Women. 
 

Jucătoare celebre de poker

  • Vanessa Selbst este cea mai titrată dintre femei. Este câştigătoare a trei brăţări de aur la WSOP şi a adunat peste 10 milioane de $ din poker. Este o figură legendară şi un exemplu demn de urmat pentru jucatoarele de sex feminin.
  • Leo Margets a impresionat prin câştigarea Campionatului Universitar European de Poker 2008. A terminat pe locul 27 la World Series of Poker 2009 şi a plecat acasă cu peste 350.000$.
  • Carol Fuchs a impresionat în acest an şi este prima femeie care a câştigat o brăţară de aur la WSOP 2015. Performanţa ei a venit la “dealers choice”, una dintre cele mai dificile variante din poker, ceea ce-i aduce merite şi mai mari.
  • Victoria Coren Mitchell are o carieră impresionată la cei 42 de ani şi este prima femeia care a câştigat un eveniment la European Poker Tour. Are o mulţime de turnee în palmares şi a câştigat până acum din poker aproape 2 milioane şi jumătate de dolari.

Femeile fac parte dintr-o categorie care cred că ar îndrăgi pokerul şi s-ar descurca foarte bine, dar timiditatea le împiedică să încerce. Îmi aduc aminte de perioada când vroiam să mă apuc să joc în cazinouri şi eram sfioasă. Ezitam să intru în poker room. Sunt foarte bucuroasă că mi-a trecut. Victoria Coren Mitchell

Este de aşteptat ca în următorii ani tot mai multe reprezentante ale sexului frumos să înceapă aventura în lumea pokerului, deoarece mai marii acestei industrii duc o luptă continuă de promovare prin care au ca scop aducerea femeilor la masă.

Click aici pentru a juca poker online de pe mobil!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi