PokerStars limitează obținerea numărului de tichete în turneele online

PokerStars își continuă politica de ”protejare” a jucătorilor care intră pe site pentru distracție. Managerul de operațiuni al camerei de poker, Mike Jones a anunțat limitarea obținerii numărului de tichete care se pot câștiga în turneele online la doar două. Măsura a fost decisă în urma obiceiului, tot mai des întâlnit, al jucătorilor - care acumulau mai multe tichete pe care, mai apoi, le converteau în bani. 

Măsură a fost implementată, experimental, pentru prima dată cu ocazia ultimului mare Main Event al seriei PokerStars Championship - de la Barcelona. Iar rezultatele s-au văzut la final, concursul din Catalunia fiind câștigat de un amator! Suedezul Sebastian Sorensson a obținut tichetul mult dorit plătind doar 215 dolari într-o calificare online. 

Ca urmare a noii decizii a camerei de poker, jucătorii nu vor mai putea acumula decât maximum un pachet complet și un loc pentru evenimentele live PokerStars.

Deschide cont și joacă la camera de poker recomandată de PariuriX.com!

Un alt motiv al acestei măsuri o constituie ”plaja” mare de jucători mai slab cotați care își încearcă norocul în aceste turnee și care oferă avantaje strategice profesioniștilor în acest format al jocului. Ultimii din urmă obțineau în mod constant 5-6 tichete pentru același turneu live, fapt care îi ajuta să convertească în fonduri PokerStars tot ce obțineau peste.

Mike Jones spune că ”recreaționalii” au refuzat să mai intre în camera de poker și să se așeze la mese cu jucători mult mai experimentați. Ca urmare, aceștia pierd ocazia să se exprime așa cum și-ar dori pentru a avea o șansă la câștigarea competițiilor live. Primele turnee online de calificare au fost organizate de PokerStars în 2002, atunci când patru jucători au obținut calificarea la Main Eventul WSOP. În următorul an, numărul calificaților online a crescut. Noua regulă a camerei de poker este valabilă începând cu turneele live de calificare pentru PokerStars Festival Dublin, care se va desfășura în Irlanda pe 25 septembrie.

(credit foto: calvinayre.com)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!