Pokerstars lansează platforma comună pentru jucătorii din Franța și Spania

Anul trecut, intenția celor de la Pokerstars, de a deschide o platformă comună pentru Spania și Franța, a fost privită cu scepticism de multă lume. La doar câteva luni distanță, însă, acest lucru s-a întâmplat, astfel că jucători din cele două țări fac ”front” comun de-acum pe aceeași platformă. Totul a depins de modul în care ideea va prinde în rândul clienților, iar camera de poker a anunțat la începutul acestui an că speră să creeze ”fondul” comun de jucători în cel mai scurt timp posibil. 

Iar lucrurile au mers atât de bine, încât proiectul (foto: calvinayre.com) a început deja să funcționeze, o surpriză pentru cei care se așteptau ca acesta să dureze mult timp. Trecerea la next level nu a fost chiar foarte grea, Pokerstars având de mai mult timp licențe individuale pentru fiecare dintre cele două țări. Francezii au fost primii care au fost de acord cu noua platformă, ulterior spaniolii ratificând și ei actul prin care au permis crearea acestui fond comun internațional de jucători. Tot ceea ce a rămas acum de făcut este ca operatorii să primească și aprobare tehnică pentru a putea anunța data exactă de lansare a site-ului.

"Este o veste foarte bună pentru toți jucători și pentru secțiunea de pokerîn ansamblu. O ofertă puternică, reglementată - care vine din crearea fondului comun de jucători - s-a dovedit a fi atractivă pentru consumatorii care, în alte condiții, ar fi putut să aleagă site-uri nelicențiate și posibil nesigure”, a declarat Guy Templer(foto: gamingintelligence.com), de la The Stars Group.

La această platformă urmează să adere alte două state importante ale Europei, Italia și Portugalia. Cele două țări au semnat și ele actul original de creare a acestui fond comun de jucători internaționali. Problema e că autoritățile italiene se mișcă foarte încet, dar se pare că procesul este pe calea cea bună. Și asta pentru că Italia ar fi redeschis procesul de licențiere a site-urilor.

Guy Templer a făcut un apel către autoritățile de reglementare din cele dăuă țări să grăbească procesul de afiliere la fondul comun de jucători. "Așteptăm cu nerăbdare să extindem acțiunea către jucătorii din Italia și Portugalia. Noi oferim toate resursele și suportul nostru autorităților din țările respective".

Noua platformă va reprezenta un pas înainte pentru toate cele patru piațe de jocuri de noroc (foto: highstakesdb.com). Un ultim raport a indicat faptul că aproape 40% din jucătorii de poker online din Spania joacă pe site-uri nelicențiate. Iar procentul este mare și în celelalte trei țări semnatare ale actului. 

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!