PokerStars îţi oferă 30$ gratuit pentru a juca Beat the Clock!

PokerStars este cel mai mare site de poker din lume şi din fericire a ales să opereze şi în ţara noastră. Astfel putem juca poker pe internet alături de cei mai buni jucători din lume.

Bonus PokerStars pentru clienţii noi

beat-the-clock-pokerstars.jpg

Dacă alegi să deschizi cont acum la PokerStars şi să efectuezi o primă depunere de minim 20$ vei primi recompense gratuite totale în valoare de 30$. Vei primi bonusuri cash sau bilete Beat the Clock în fiecare din primele 6 zile de după efectuarea primei depuneri. Astfel vei avea ocazia să-ţi faci un bankroll solid, fără să cheltuieşti vreun ban.

Foloseşte codul bonus CLOCK30 atunci când efectuezi prima depunere la PokerStars şi ve primi:

  • Ziua 1: 5 bilete Beat the Clock de 1$
  • Ziua 2: 5 bilete Beat the Clock de 1$
  • Ziua 3: 5 bilete Beat the Clock de 1$
  • Ziua 4: bonus cash de 5$
  • Ziua 5: 5 bilete Beat the Clock de 1$
  • Ziua 6: bonus cash de 5$

 

Bonus PokerStars pentru clienţii existenţi

beat-the-clock.jpg

Dacă ai deja cont şi prima depunere făcută la PokerStars efectuează o depunere de minim 15$ (14 euro) folosind codul promoţional CLOCK2016 până în 4 decembrie la ora 23:59 şi vei primi 5 bilete de turneu de 1$. Asta înseamnă 5 şanse că poţi rezista la 5 minute de acţiune intensă.

Despre Beat the Clock

Cele 20 de bilete le poţi utiliza pentru a încerca noul joc PokerStars denumit Beat the Clock. Vorbim despre un turneu Zoom multi-table care se încheie după doar 5 minute. Dacă ai jetoane la încheierea turneului vei primi garantat un premiu cash!

Toate turneele Beat the Clock încep de îdnată ce s-au înscris 48 de jucători. Vor fi 4 jucători la masă şi fiecare va avea stack de început 5.000 de jetoane. Blind-urile cresc la fiecare minut. Fondul total de premiere este de 43.20$, iar premiile sunt acordate direct proporţional cu numărul de jetoane avute. Calculul se face după formula: jetoane rămase / 240.000 x 43.20$.

De exemplu dacă termini un turneu Beat the Clock cu 24.000 de jetoane calculul se face astfel: 24.000 / 240.000 x 43.20, prin urmare vei câştiga 4.32$.

Nu uita că o primă depunere îţi aduce bilete la 20 de astfel de turnee. Dacă la 10 dintre turnee reuşeşti să câştigi, în medie, 2$, ai făcut 20$ fără prea mare efort.

Deschide cont acum la PokerStars şi efectuează prima depunere!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi