PokerStars a obţinut licenţa pentru pariuri sportive

Pokerstars.com este cunoscut în întreaga lume drept cel mai mare operator de poker online, însă trebuie să ştii că oferă şi jocuri de cazino sau bingo. Mai nou, încearcă să intre şi pe piaţa pariurilor sportive şi a obţinut o astfel de licenţă pe o piaţă destul de selectivă din acest punct de vedere.

Recent, Pokerstars a obţinut licenţa pentru pariuri la distanţă pe teritoriul Irlandei, unde va oferi pariuri sportive pe meciurile de forbal.  Devine astfel doar al doilea operator care obţine o astfel de licenţă în această ţară. Decizia vine după imensul scandal din Malta referitor la mafia pariurilor şi se vorbeşte că Pokerstars ar putea chiar să-şi mute toate operaţiunile în Irlanda. Pentru moment pokerul şi jocurile de cazino vor continua să funcţioneze sub licenţă malteză, însă rămâne de văzut pentru cât timp.

images.jpg

Suntem foarte încântaţi să anunţăm obţinerea licenţei pentru pariuri sportive în Irlanda. Prin produsele noastre - poker, jocuri de cazino iar acum şi pariuri sportive - vrem să oferim clienților o varietate de jocuri, într-un mod distractiv şi incitant. Stephan Fisk, Managing director la Pokerstars.

Deschide cont acum la Pokerstars, cea mai mare cameră de poker online din lume!

Această măsură vine pe fondul planurilor de expansiune globală ale operatorului, care încearcă să intre în forţă pe piaţa pariurilor sportive. Urmează să lanseze şi o platformă Daily Fantasy Sport, prin care să reintre şi pe piaţa din SUA.

Pokerstars a ales Irlanda pentru că în acest moment n-are mare concurenţă pe piaţă, legislaţia în vigoare fiind destul de restrictivă. Operatorii de pariuri sportive sunt obligaţi să plătească pe lângă taxa de licenţiere şi un impozit anual de 15% din profit, faţă de 1% cât se percepe în cazul pokerului sau jocurilor de cazino.

Planurile companiei nu se opresc aici şi trebuie precizat că acesta este doar începutul. Urmează să introducă în oferta de pariuri pe lângă fotbal şi cursele de cai, pentru ca ulterior să se concentreze şi pe alte sporturi.

În acest moment doar clienţii din Irlanda se pot bucura de pariuri sportive şi rămâne de văzut dacă operatorul va aplica pentru licenţă şi în alte state.

Voi ce credeţi? Se va bucura noua platformă de acelaşi succes ca cea de poker online? Eu cred că da. Pokerstars.com este o companie de renume mondial care a implementat cu succes noile idei de-a lungul timpului. De ce să nu sperăm că va intra şi pe piaţa pariurilor sportive din România, mai ales că operatorii care aplică pentru licenţă încep să se înmulţească.

Până atunci, îţi recomand să joci la această casă de pariuri online, care îţi oferă cele mai bune cote pentru evenimentele sportive şi cel mai atractiv bonus pentru prima depunere.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi