Pokerfest Unibet Open București. 500.000 euro garantați în Main Event

Finalul sezonului 2017 de turnee live din România va aduna în aceeași locație un număr record de jucători de poker în evenimentul sfârșitului de an: Unibet Open București. Și pentru această ediție, PokerFest și Unibet Poker și-au unit din nou forțele pentru un festival de o săptămână. Regalul de poker se va desfășura la Hotelul Marriott între 27 noiembrie și 3 decembrie.

Desigur, ”piesa de rezistență” a competiției de la București va fi Main Eventul cu 500.000 de euro garantați. Anul trecut, evenimentul principal a fost un mare succes, cu 603 intrări și 584.910 de euro în premii, record absolut pentru circuitul Unibet Open. Iar anul acesta se așteaptă o participare la fel de bună, dacă nu mai mare având în vedere succesul de care se bucură astfel de competiții. Acum, buy-inul este de 1.100 de euro - o sumă la îndemână pentru iubitorii pokerului live.

Și buzunarele ”mai mici vor avea șansa să-i ia locul campionului en-titre al etapei, românul Traian Bostan, jucând din timp calificări online pe Unibet Poker. Pe lângă sistemul global de calificări în turneu, jucătorii vor avea parte și de o campanie autohtonă de calificări, cu tichete de 1.100€. Sateliții exclusiv pentru jucătorii români deja rulează în soft și pleacă de la zero, în sistem "steps" de 5€, 15€ și 125€, cu 3 finale de 125€ și un Last Chance de 65€. 


  
 "2017 a fost un an fantastic pentru circuitul românesc live și Unibet se mândrește că a contribuit, alături de PokerFest, la dezvoltarea acestui fenomen", a declarat pentru pokernews.com Lucian Prisecaru, Manager Unibet România. Evenimentul are o însemnătate uriașă pentru organizatori. La București au fost bătute toate recordurile de participare în circuit, iar organizatorii vor să facă din festivalul care urmează o sărbătoare a pokerului pentru jucătorii români, dar și pentru invitații turneului. Pentru că la București vor concura jucători din zece țări.
  
"Evoluția de 6 ani a PokerFest nu a fost nicio clipă confortabilă. Ne-am aliat mereu cu cei mai buni, iar Unibet Open este unul din marile circuite globale pe care l-am vizat încă de la început. Etapa de anul trecut a fost un record și pentru noi și pentru partenerii noștri. Anul acesta vom încerca să batem acest record" , a spus Sorin Constantinescu, CEO PokerFest. 
  
Pokerfest Unibet Open București 2017 va fi transmis live pe canalul de Twitch al Unibet, unde va fi asigurat și comentariul în limba engleză pentru jucătorii și spectatorii străini. Mai jos este programul complet al festivalului de poker..

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi