Poker - strategie pentru faza initiala a turneelor multi-table

Acest nivel este cel mai simplu de jucat. Veti arunca majoritatea mainilor si veti astepta pana ce pestii vor fi eliminati. Trebuie sa stati calmi si sa ajungeti la nivelurile medii. Se spune ca ar trebui sa jucati numai AA si KK in primele niveluri. Este o exgerare totusi. Nu vad de ce nu ati juca o mana ca A-x suited din pozitie finala, daca platiti doar blindul ca sa vedeti flopul. Trebuie sa va dublati chipurile in primele etape, dar nu este absolut necesar.

JOACĂ POKER ONLINE LA CAMERA RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

Va avertizam insa ca aceasta strategie este foarte tight, si desi va asigura victorii in turnee daca o adoptati cu strictete, s-ar putea sa aveti nevoie sa jucati cateodata putin mai multe maini, sau sa aduceti elemente noi in jocul vostru. Dar atata vreme cat jucati dupa aceste idei, veti avea probabil succes in turneele multi table. Mainile pe care le jucati la primele niveluri sunt:

  • AA, KK, QQ - AK - pereche de la 22 la JJ - A-x suited


Cum joc fiecare mana in parte?

Sa vedem acum modul in care jucati fiecare mana in parte. Este bine sa asteptati cele 3 maini mari AA, KK, QQ, dar puteti si sa vedeti flopul din pozitie finala cu A-x suited daca nu va costa decat un big blind. Cand jucati o mana dintre AA, KK, QQ este bine sa luati in considerare plusarile pre-flop de la masa. Daca acestea exista, faceti si voi o plusare mare, de 4-5 x big blind. Pe flop, pariati orice carti ar fi, atata vreme cat aveti cel mult 2 adversari pe flop.Daca sunt mai multi, flopul trebuie sa vina unul favorabil si sa fiti convins ca aveti cea mai buna mana. Faceti pariuri mari cu aceste carti pana pe river. De cele mai multe ori veti castiga, pentru ca ati fost favorit inainte de flop.

O mana ca AK va poate hotari turneul. Puteti plusa cu aceasta mana din orice pozitie, dar daca va confruntati cu un re-raise preflop, trebuie sa deveniti mai defensivi. Trebuie sa vedeti un as sau un popa pe flop, altfel nu are rost sa pariati. Pestii din primele niveluri va vor plati cu sanse la culoare sau chinta sau chiar cu pereche mica. Daca trebuie, aruncati aceasta mana, AK. Poate fi batuta cu usurinta de o pereche mica ca 22. Motivul pentru care o jucati puternic este acela ca are potentialul de a deveni cea mai buna mana cand primiti pe flop un as sau k. Plusati de 3 ori big blindul pre-flop cu aceasta mana, este bine sa o jucati mai precaut.

Perechile sau A-x suited sunt jucate intr-o maniera foarte simpla. Sunt bune de jucat in poturile in care sunt implicati mai mult adversari. Puteti da limp cu ele din pozitie finala sau puteti plati un raise mic daca sunt multi jucatori ce au platit deja in speranta ca veti face 3 bucati pe flop sau 2 carti de aceeasi culoare, avand astfel sanse la culoare. Aceste maini sunt inutile cand blindurile sunt mari, deoarece de cele mai multe ori nu veti prinde nimic pe flop. Un alt lucru care se intampla des in aceste momente este impingerea chipurilor in all in ale stack-urilor mai mici, asa ca nu mai e profitabil sa platiti blindul cu aceasta mana.

Cam aceasta este strategia primelor niveluri. Daca cineva va forteaza in all in, si aveti AK, aruncati mana. Veti avea destule sanse sa mergeti in all in in turneu, si este bine sa intrati in all in cand stii ca aveti mari sanse sa castigati potul.

JOACĂ POKER ONLINE LA CAMERA RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi