Poker pe internet - Poker Online

poker-online.jpg

Joacă poker pe internet gratis sau pe bani şi participă la turnee freeroll oferite de cele mai bune camere de poker online. Dacă dai click pe link-ul precedent vei putea vedea o listă cu camerele de poker la care te poți juca poker online în legalitate. Dacă nu te-ai mai jucat până acum poker online, cel mai bine este să citești întâi următoarele informații deoarece cu siguranță vei afla câteva lucruri care sunt bine de știut înainte de a te apuca să îți deschizi un cont.
 

Ne putem juca doar la camere de poker care aparțin de site-uri licențiate ONJN

Da, ai auzit bine. Deci te poți juca doar la camere de poker care aparțin de site-uri prezente pe ACEASTĂ LISTĂ. Dacă te joci la orice altă cameră riști o amendă cuprinsă între 5,000RON.și 10,000RON.  Oricum nu prea ai de ce să faci acest lucru deoarece la momentul actualizării acestui articol (2 decembrie 2016) în România erau licențiate cele mai bune două camere de poker din lume: PokerStars (deschide un cont acum) și 888Poker (intră acum pe site). Iar dacă ești în căutarea unei camere de poker unde atmosfera este mai relaxată iar grafica este ieșită din tiparul obișnuit, atunci îți recomand cu încredere Unibet (deschide un cont acum).
 

Te poți juca poker gratis și poți învăța la ”școala de poker”

Dacă vă place să jucaţi poker cu siguranţă ar trebui să treceţi la pokerul online, unde puteţi juca atât gratis cât şi pe bani. Poți juca gratis în două moduri. Primul mod îl reprezintă jocurile de antrenament, unde nu mizezi bani reali dar nici nu câștigi bani adevărați. Aceste jocuri sunt utile în special pentru cei aflați la primul contact cu pokerul online care încă nu știu noțiunile de bază. Nu are rost să te joci pe bani reali atâta timp cât nu ești pregătit. Al doilea mod este mult mai motivant: turnee freeroll. Acestea sunt turnee de poker unde înscrierea este gratuită, dar premiile sunt în bani reali. Detalii despre aceste turnee găsești aici: https://pariurix.com/ce-turnee-freeroll-ofera-camerele-de-poker-aflate-in-legalitate.html Majoritatea site-urilor vă oferă şi aşa numită şcoală de poker, unde puteţi învăţa poker şi puteţi juca gratuit pentru a vă perfecţiona jocul.
 

Ce ar trebui să mai știu? 

Avantajele pokerului pe internet sunt extrem de multe şi atrăgătoare de aceea vă sfătuim să alegeţi să jucaţi poker online în locul pokerului clasic din cazinouri. Dacă doriţi să discutaţi cu alte persoane despre acest joc de noroc vă punem la dispoziţie forumul de poker PariuriX.  Acolo veţi primi răspunsla orice întrebare sau nelămurire în maxim 24 de ore.


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi