Poker Jumbo: Premii totale de 25,000$! Competiția începe astăzi cu un turneu gratuit!

Poker Jumbo este o competiție lunară de poker care este alcătuită dintr-o serie de turnee ce au loc zilnic cu începere de la ora 21:00. Competiția este organizată de Paradise Poker, care este camera de poker a celor de la Sportingbet (deschide un cont acum). Sunt două moduri în care puteți câștiga bani în această competiție: turneele zilnice și clasamentul lunar.

jumbo-poker.png

Turnee zilnice
De marți până duminică înscrierea costă 10 cenți, iar premiile totale sunt de 750$, Este foarte puțin probabil să găsiți la alte camere de poker turnee cu un raport mai bun taxă / premii. Ziua de luni este specială deoarece premiile sunt de 300$ iar înscrierea este gratuită.

Asta înseamnă că astăzi, 1 Decembrie, puteți participa gratuit în turneul de la ora 21:00! Joacă acum!

Dacă reușiți să vă clasați pe locurile fruntașe în turneul de diseară puteți face bani pentru turneele viitoare fără a fi necesar să investiți vreun leu din propriul buzunar. Aceasta este o oportunitate destul de bună pentru cei care vor să se joace pe întreaga durata a lunii decembrie. 

program-jumbo-poker.png

Clasament lunar
La fiecare turneu, pe lângă bani câștigați și puncte. Clasamentul este resetat la sfârșitul unei luni calendaristice, iar atunci primii 100 din top împart între ei un premiu suplimentar de 4,500$. Liderul clasamentului va primi 1,000$! Partea bună este că nu trebuie să jucați la toate turneele pentru a vă putea bate la aceste premii. Se iau în considerare doar cele mai bune 10 punctaje ale voastre pe durata unei luni.

Metoda de calculare a punctelor
Câștigătorul unui turneu primește 500 de puncte, iar pentru fiecare loc inferior ocupat, primiți cu un punct mai puțin decât jucătorul clasat în fața voastră. De exemplu locul 2 ia 499 de puncte, iar locul 20 ia 481 de puncte. Jucătorii care ajung la masa finală primesc și un punctaj bonus cuprins între 60 și 150 de puncte.

 puncte.png

Merită să jucați în aceste turnee?
Răspunsul este da. La un calcul simplu, cu investiții de sub 3$ într-o lună vă puteți bate pentru premii de aproximativ 25,000$. Sunt jucători care au jucat frecvent în aceste turnee și au reușit să câștige mii de dolari investind sume destul de mici. Puteți să intrați și voi în această categorie dacă jucați frecvent. 

Cum particip?
Vă înregistrați aici dacă nu aveți deja un cont, iar apoi descărcați aplicația Paradise Poker. Vă puteți juca și direct din browser. După ce intrați în aplicație și vă logați, veți găsi turneele în secțiunea “Turnee programate”.

Participă și tu acum în competiția Poker Jumbo!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi