Poker Jumbo - premii lunare de 25,000$! Încearcă chiar astăzi în mod gratuit!

ACTUALIZARE MAI 2017

Între timp acest site de jocuri de noroc a renunțat la camera sa de poker, deci informațiile de mai jos nu mai sunt valabile. Însă puteți încă plasa aici pariuri sportive și puteți juca jocuri de cazino. Pe ambele platforme de așteaptă un bonus atractiv de bun venit - DESCHIDE UN CONT ACUM!


Articolul inițial

Ai crezut vreodată că poți să câștigi în mod realist mii de dolari la poker investind doar câțiva dolari? Promoţia Poker Jumbo îți oferă această posibilitate organizând câte un turneu zilnic cu taxă de înscriere de maxim 10 cenți, premiile dintr-o lună ajungând la peste 20,000$! De asemenea cei mai constanți jucători dintr-o lună împart între ei un premiu suplimentar de 5,000$ la finalul lunii. Competiția ține între 1-31 octombrie 2014, dar astăzi, luni 29 septembrie 2014, puteți încerca în mod gratuit Poker Jumbo. Mai jos vă vom explica pe larg despre ce este vorba.

Participă și tu în competiția Poker Jumbo!Câștiguri zilnice mari, taxă de înscriere foarte mică
Poker Jumbo este un campionat organizat de această cameră de poker. Este oferit zilnic câte un turneu care începe la ora 21:00. Turneele de marți până duminică au o taxă de înscriere de numai 10 cenți și premii în valoare totală de 750$. Ca raport taxă de înscriere / pot de premiere este puțin probabil să găsiți la orice altă cameră de poker un turneu mai avantajos decât acesta.

În fiecare zi de luni este oferit un turneu freeroll, unde potul total este de 300$. La acest turneu poate participa orice jucător, chiar și cei care n-au efectuat vreo depunere la această cameră de poker. Asta înseamnă că în fiecare lună premiile totale ajung la valoarea garantată de 20,000$!

program-jumbo-poker.png

Câștiguri lunare mari pentru cei mai constanți jucători
Pe lângă câștigurile pe care le puteți obține zilnic, cei mai buni jucători pe parcursul unei luni calendaristice vor împărți între ei suma suplimentară de 5,000$. La fiecare turneu primiți un număr de puncte în funcție de locul pe care vă clasați la finalul acestuia. Atunci când câștigați un turneu primiți 500 puncte. Pentru fiecare loc inferior ocupat primiți cu un punct mai puțin. Locul 2 vă aduce 499 puncte, în timp ce locul 150 vă aduce 350 puncte. Deci trebuie să terminați un turneu cel puțin pe locul 500 pentru a intra în puncte. Jucătorii care ajung la masa finală primesc și un punctaj bonus. Locul 1 ia 150 puncte, iar următorii jucatori cu câte 10 puncte mai puțin decât jucătorul din fața lor (locul 2- 140, locul 3 - 130 ... locul 10 - 60).

Nu este nici o problemă dacă aveți un turneu mai slab sau dacă din diferite motive nu puteți participa la un anumit turneu. Sunt luate în considerare doar cele mai bune 10 rezultate pe parcursul unei luni calendaristice.

Jucătorul clasat pe primul loc în clasamentul general câștigă $1.000. Modul exact de împărțire al premiilor poate fi văzut mai jos:

premii-jumbo-poker.png

Încearcă chiar astăzi Pojer Jumbo în mod gratuit!
Competiția lunară durează fix o lună calendaristică: 1-31 octombrie 2014. Dar există un motiv pentru care v-am anunțat de acest concurs cu două zile înainte ca el să înceapă. Pentru că astăzi este luni, puteți participa în mod gratuit în turneul zilnic de la ora 21:00. Puteți vedea dacă vă plac aceste turnee și camera de poker care le găzduiește, participând în mod gratuit fără a investi vreun ban din propriul buzunar. Iar dacă reușiți să și câștigați câțiva dolari la acesta este cu atât mai bine deoarece aveți apoi fonduri să vă jucați în primele turnee din octombrie. Vă reamintim că taxa de înscriere la fiecare turneu este de doar 10 cenți!

Cum particip în competiția Poker Jumbo?

  1. În primul rând trebuie să vă deschideți un cont AICI (daca nu aveți deja).
  2. Apoi trebuie să intrați în secțiunea de poker. Acest lucru se face accesând penultima opțiune din meniul din stânga sus.
  3. De aici descărcați aplicația de poker, dupa care o instalați. Trebuie să vă logați pe ea cu datele contului pe care tocmai l-ați deschis. Dupa ce vă alegeți un pseudonim, puteți începe să vă jucați. Fondurile contului vostru vor fi disponibile automat in aplicația de poker, fără a fi necesar să transferați fonduri. Dacă nu vreți să descărcați aplicația sau întâmpinați diferite probleme în utilizarea ei, atunci puteți să vă jucați și direct din browser accesând opțiunea "Joc Instant".
  4. In aplicație aveți secțiunea “Turnee programate”. Aici veți găsi o listă cu turneele Jumbo Poker disponibile. Alegeti turneul dorit si dati click pe “Inscrieți-vă”.

Participă și tu în competiția Poker Jumbo!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi