Poker Jumbo : Luptați-vă în luna martie pentru o parte dintr-un pot de 25,500$ plătind doar 2,6$!

Poker Jumbo este o competiție lunară organizată de Paradise Poker, camera de poker a celor de la Sportingbet (deschide un cont acum). Sunt două moduri prin care puteți câștiga bani în cadrul acestei competiții:

Turnee zilnice
Zilnic cu începere de la ora 21:00 are loc câte un turneu. În fiecare zi de luni înscrierea este gratuită, iar premiile totale sunt de 300$. În celelalte zile ale săptămânii taxa de înscriere este de 10 cenți, iar premiile totale sunt de minim 750$. Astfel nu este greu de observat că raportul taxă / premii este foarte avantajos și puteți câștiga sume consistente făcând investiții minime.

program-jumbo-poker.png

Clasament lunar
La fiecare turneu primiți un anumit număr de puncte după cum urmează: locul 1 ia 500 de puncte, iar pentru fiecare loc inferior ocupat, primiți cu un punct mai puțin decât jucătorul clasat în fața voastră. De exemplu locul 2 vă aduce 499 de puncte, locul 20 ia 481 de puncte iar locul 220 iar 281 de puncte. Iar dacă ajungeți la masa finală primiți un punctaj bonus între 60-150 de puncte:

puncte.png

Punctajul lunar este egal cu suma celor mai bune zece punctaje obținute de voi pe parcursul lunii. Astfel nu trebuie să jucați la toate turneele pentru a strânge multe puncte și nici nu este o problemă dacă prindeți un turneu mai slab.

Jucătorii cu cele mai mari punctaje împart între ei la finalul lunii un pot suplimentar de 4,500$. Locul 1 ia 1,000$, locurile 2 și 3 primesc $600 respectiv $300, în timp ce jucătorul de pe 30 ia și el 30$.

 clasament-februarie.png

Merită să ne jucăm?
Să calculăm un pic: pe întreaga durată a lunii martie au loc 5 turnee freeroll și 26 de turnee cu taxă de 10 cenți. Asta înseamnă că pentru doar 2,6$ puteți lua startul la toate turneele lunii și vă puteți bate pentru o parte dintr-un pot total de 25,500$ (26 de turnee * 750$ premiu + 5 turnee * 300$ premiu + premii la finalul lunii în valoare de 4,500$). Vă lăsăm pe voi să decideți dacă merită să vă jucați sau nu.

jumbo-poker.png

Cum particip?
Dacă nu aveți un cont la Sportingbet, vă puteți deschide unul prin acest link. Apoi descărcați aplicația Paradise Poker de pe site sau vă puteți juca chiar direct din browser. După ce intrați în aplicație și vă logați veți găsi turneele Poker Jumbo în secțiunea “Turnee programate”.

Deschide un cont nou acum și primești un bonus pentru prima depunere de până la $1,000 dar și un bilet pentru un turneu freeroll care are loc în luna aprilie și care de asemenea pune la bătaie premii totale de 1,000$!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi