Poker Jumbo: Luptați-vă în aprilie pentru o parte dintr-un pot de 25.200$ plătind doar 10 cenți zilnic!

Poker Jumbo este o competiție lunară de poker care pune la bătaie premii totale de peste 25,000$ deși taxele de participare nu depășesc 3$. Această competiție este organizată de Paradise Poker, camera celor de la Sportingbet (deschide cont acum)

Sunt două moduri prin care puteți câștiga bani:
- participați în turnee zilnice
- strângeți puncte în clasamentul lunar

Turnee zilnice
În fiecare zi la ora 21:00 are loc turneul "Pokerjumbo.com". Înscrierea costă 10 cenți, iar premiile totale puse în joc sunt de 750$. Singura excepție o reprezintă turneele care au loc în zile de luni acolo premiile sunt de 300$ dar înscrierea este gratuită.

program-turnee.png

Clasament lunar
La fiecare turneu nu câștigați doar bani ci și puncte. Primul clasat ia 500 de puncte, iar pentru fiecare loc inferior ocupat primiți cu un punct mai puțin decât jucătorul clasat în fața voastră. Asta înseamnă că locul 2 ia 499 de puncte, locul 11 ia 490 de puncte, locul 101 ia 400 de puncte și tot așa. De asemenea, primii zece clasați iau și un punctaj bonus așa cum puteți vedea în tabelul următor.

puncte.png

Deci câștigarea unui turneu vă aduce în total 650 de puncte iar locul 10 ia 551 de puncte. În clasamentul lunar sunt luate în considerare cele mai bune zece punctaje ale voastre de pe durata unei luni calendaristice. Asta înseamnă că nu trebuie să participați la fiecare turneu și nici nu este o problemă dacă o dată vă descurcați mai prost.

Primii 100 de jucători cu cele mai mari punctaje vor împărți la finalul lunii un premiu de 4,500$. Mai jos puteți vedea cum sunt împărțite premiile pentru primele 10 locuri.

clasament-lunar.png

Premii puse la bătaie în aprilie

Asta înseamnă că în luna aprilie 2015 avem un număr total de 30 de turnee din care 4 au înscriere gratuită. Deci avem nevoie de o sumă modică de numai 2.6$ pentru a lua parte la toate aceste turnee și pentru a ne bate pentru o parte dintr-un pot total de 20,700$. Aici se mai adaugă și acel pot de 4,500$ pe care îl împart cei mai buni jucători la finalul lunii, deci premiile totale puse la bătaie în aprilie 2015 sunt de 25,200$!

jumbo-poker.png

Cum particip?

V-am convins că se merită să vă jucați? Atunci aveți de parcurs următorii pași

  • Vă deschideți un cont la Sportingbet (dacă nu aveți deja unul) și efectuați un depozit. Deschide cont acum!
  • Accesați secțiunea "Poker" și descărcați aplicația Paradise Poker. Alternativ, vă puteți juca direct din browser dând click pe "Joc instant".
  • Intrați în aplicație și alegeți un nickname pentru poker. Apoi accesați secțiunea "Turnee programate", acolo unde veți găsi turneele Poker Jumbo.
  • Dați click pe numele turneului și apăsați pe butonul "Înregistrare". Înregistrarea este permisă cu maxim 24 de ore înainte de startul turneului.

paradise-poker-app.png

Deschide un cont nou acum și primești un bonus de bun venit de până la 1,000$ dar și un bilet pentru un turneu freeroll care are loc în luna mai și care de asemenea pune la bătaie premii totale de 1,000$!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi