Poker cash non-stop: din 15 octombrie începe turneu mare la Tallinn

De astăzi s-a dat startul la 120 de ore de poker cash non-stop la Dublin! Totul, în cadrul unei noi ediții ”Cash Game Festival. După succesele repurtate la Stratford City, în Slovenia, Gibraltar și Bulgaria, competiția este găzduită acum de Village Green Card Club din capitala Irlandei.

Etapa din Irlanda este una inedită - jucătorii au posibilitatea să se ridice de la mesele de joc și să plece direct la plimbare prin Dublin. Vizitarea anumitor obiective face parte din politica de "hospitality package" a gazdelor care include multe acțiuni turistice și de entertainment.

De două ori pe zi, 18:00 si 21:00, festivalul va transmite două mese filmate pe canalul Twitch Cash Game Festival. Jucătorul care va câștiga cele mai multe blinduri de-a lungul celor 10 sesiuni de poker filmate și comentate va primi, pe lângă trofeu, și un "hospitality package" pentru ediția următoare, de la Tallinn.

Deschide cont și joacă la pariuri, cazino sau poker chiar acum!

La ultima ediție din Estonia, norvegianul Jon Kyte (foto: pokernews.com) a fost starul show-ului. El a castigat 853 de big blinduri (4.774 euro) la mese de 2/5 euro.

La Talin, mizele vor pleca în acest an de la 1/2 euro, în diferite formate: no-limit hold'em, six-plus hold'em, dealer's choice pot-limit Omaha, open-face Chinese poker, Sviten Special, H.O.R.S.E. si super dealer's choice. Buy-inurile încep de la 25 lire sterline și vor urca până la 50 de lire.

Competiția din Estonia este programată în perioada 15-19 octombrie. Ea va fi organizată la Olympic Park Casino din Tallinn, locul unde exact acum trei ani a luat naștere festivalul nebun de poker cash non-stop. Dacă ești interesat de competiția din Estonia, te poți înscrie aici.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi