Poker Beats Cancer: un turneu în care te distrezi, te întâlnești cu vedete și, cel mai important, ajuți!

de-fb2-990x518.jpg

În data de 30 noiembrie 2016 în JW Marriott Grand Hotel din Bucureşti, cu începere de la ora 14:00, va avea loc un turneu de poker caritabil. Intrarea la turneu este de 100 euro, dar cei care doresc să se înscrie pot plăti intrări multiple. Tot fondul de premiere strâns va fi donat către Asociaţia Little People, o organizaţie care luptă împotriva cancerului la copil.

În ciuda faptului că tot fondul strâns va fi donat turneul nu va fi lipsit de miză. Astfel, până în data de 6 noiembrie s-a ajuns la un fond total de premiere în valoare de 18.500 euro şi acesta va creşte cu siguranţă până la startul turneului. În plus, mai sunt puse la bătaie şi pachete de servicii, vouchere speciale dar şi obiecte de colecţie. În această ultimă categorie se încadrează un kit de poker semnat de legendarul tenisman german Boris Becker sau un volum "Life's Gamble" din partea comentatorului de poker Mike Sexton.

Numărul participanţilor a ajuns la 50 şi este în continuă creştere. La turneu au confirmat participarea şi vedete, precum: Mihai Bobonete, Liviu Vârciu, DOC, Codin Maticiuc, Guess Who, Shift, DJ Grigo, Nosfe, Sorin Bontea, Răzvan Fodor sau Dan Chişu.

În cazul în care vreţi să staţi la masa de poker cu aceste vedete şi, cel mai important, să contribuiţi la suma donată pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, vă puteţi înscrie trimiţând un e-mail la laura@pokerfest.ro, în care să precizați numele și un număr de telefon la care să fiţi contactat pentru perfectarea detaliilor.

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi