Galacticii de la Real Madrid îl vor și ei pe starul lui Juventus, Pogba. Massimiliano Allegri: "Pogba nu este de vânzare!"

125 de milioane de euro oferă Manchester United pentru starul lui Juventus, Paul Pogba. Italienii i-au anunțat însă pe englezi să-și mute gândul: Pogba nu este de vânzare! Anunțul a fost făcut în "Gazzetta dello Sport" chiar de antrenorul Massimiliano Allegri.

Îl aștept pe Pogba în luna august, atunci când ne vom relua pregătirile.  Noi nu suntem o piață de desfacere și nu intenționăm să-i lăsăm pe jucătorii noștri cei mai buni să plece.  Juve este printre cele mai bune patru echipe din Europa și cred că ambiția lui Pogba este de a câștiga Champions League.  Cu noi își poate îndeplini acest vis în acest an!",

a declarat Massimiliano Allegri. 

Conform presei engleze, Pogba ar urma să încaseze un salariu de aproape 14 milioane de euro la Manchester United, care îi oferă un contract pe 5 ani. Pogba a mai jucat la Manchester, dar în 2012 a fost lăsat să plece gratis...Jose Mourinho i-a adus vara asta pe "Old Trafford" pe Mikhtaryan, Bailly și Zlatan Ibrahimovic.

Și Real Madrid îl vrea pe starul lui Juve. Agentul jucătorului le-a transmis un mesaj galacticilor prin intermediul ziariștilor spanioli. "Orice echipă care îl vrea pe Pogba trebuie să vorbească mai întâi cu Juventus! Nu e de ajuns doar că îi place lui Zidane de el...", a spus impresarul lui Pogba.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi