POGBA pleacă sigur de la JUVE! Campioana Italiei a postat pe net o poză cu vedetele echipei, dar..."a uitat" să-l pună acolo și pe starul francez!

Higuain la Juventus și Pogba la Manchester United! Sunt transferurile verii în fotbal, care se vor oficlializa cât de curând. Primul se va face cel al lui Higuain: starul argentinian a făcut deja vizita medicală și așteaptă să semneze actele, scrie presa din Italia. Nu mai puțin de 95 de milioane de euro va plăti Juve lui Napoli pentru Higuain, căruia i s-a oferit un super-contract pe 4 ani. 7,5 milioane de euro pe sezon va câștiga la Juventus fostul galactic de la Real, care va deveni cel mai bine plătit jucător din Serie A, dar și cel mai scump transfer făcut vreodată de o echipă din Italia!

Campioana Italiei nu-și face probleme că nu are de unde plăti transferul lui Higuain - englezii de la Manchester United îi roagă cu 120 de milioane de euro pentru starul Pogba! Șansele ca acesta să mai rămană la Juventus și în noul sezon par aproape nule, mai ales că șefii echipei s-au dat de gol chiar pe contul de socializare al clubului - au postat o poză în care apar 8 dintre vedetele lui Juve, dar din care lipsește chiar Paul Pogba!

Manchester United s-a trezit, însă, peste noapte cu un adversar surpriză în cursa pentru starul francez. Real Madrid l-a ratat pe portughezul Andre Gomes, care a ales-o pe marea rivală Barcelona, și acum a pus ochii pe Pogba. Real are totuși o mare problemă: salariul starului francez. Manchester îi oferă lui Pogba 260 de mii de euro pe săptămâna, cu 70 de mii mai puțin decât Real, adică echivalentul salariul lui Gareth Bale. 14 milioane de euro pe an va câștiga Pogba în Anglia. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi