Pogba este jucătorul lui United! Francezul a devenit cel mai scump fotbalist din istorie! The Sun: "Mulţumim, Pogba!"

"Telenovela" Pogba la Manchester United s-a încheiat! Astăzi, englezii de la "The Sun" au anunţat mutarea verii în fotbal pentru 118 milioane de euro! E cel mai scump transfer făcut vreodată de United, dar şi din istoria fotbalului. "Mulţumim Pogba pentru asta!", e titlul englezilor, care scriu că impresarul jucătorului francez, Mino Raiola va lua un comision mai mare decât era anunţat - aproape 30 de milioane de euro! 

Pe Manchester United "repatrierea" lui Paul Pogba o costă 267 de milioane de euro în total. Italienii de la ziarul "La Repubblica" au făcut calculele care au inclus taxa de transfer, procentul impresarului şi salariul jucătorului în cei cinci ani de contract cu United.

10 milioane de euro pe sezon va câştiga pe "Old Trafford" Pogba, care s-a despărţit de Juventus după patru ani de vis în care a câştigat 4 titluri în Italia şi a jucat o finală de Champions League, în 2015. Presa din Anglia a dezvăluit că aducerea lui Pogba a fost una dintre condiţiile puse de Jose Mourinho ca să semneze cu United. "Avem nevoie de mai mult dinamism la mijlocul terenului pentru a da un anumit echilibru echipei", declara Mourinho în momentul instalării pe "Old Trafford", unde în această vară au mai ajuns Eric Bailly, Zlatan Ibrahimovic şi Henrikh Mkhitaryan. 

Foto: Abaca/Hepta/ SPORTPICTURES

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi