Pogba e jucătorul lui United! Francezul a devenit cel mai scump fotbalist din istorie. Klopp: "E o ruşine!"

Jurgen Klopp i-a criticat dur pe şefii lui Manchester United, pe care îi acuză că au dat peste cap toate legile nescrise ale fotbalului când au decis să plătească 118 milioane de euro pentru Pogba! "Trebuie să fii nebun să faci aşa ceva", a declarat antrenorul lui Liverpool în presa engleză.

Este o ruşine! Nu poţi face aşa ceva! Ăsta nu este fotbal! Prefer să investesc într-o echipă banii ăştia, decât să-i cheltui pentru un singur jucător. Înţeleg că vrei să fii cel mai bun, dar eu cred că mult mai important e să construieşti un grup pentru a avea succes. Eu, dacă am cheltuit bani, am făcut-o pentru a construi o echipă. Una adevărată, aşa cum a făcut şi Barcelona,

---zice Jurgen Klopp

Englezii de la "The Sun" anunţă că transferul lui Paul Pogba la United este rezolvat! Francezul, care a făcut vizita medicală peste Ocean, la Los Angeles, unde este în vacanţă, e aşteptat la Manchester să semneze contractul. Va veni însoţit, desigur, de impresarul său, Mino Raiola, care se va alege cu un comision de 24 de milioane de euro de pe urma celui mai scump transfer din istoria fotbalului!!

320 de mii de euro pe săptămână va câştiga Pogba, care a mai pus o condiţie - să fie lăsat să-şi termine vacanţa în LA! Pogba a postat pe contul său de socializare o poză în care îşi face plinul la maşină. Semn că mai are de umblat prin America. 

https://www.thesun.co.uk/sport/football/1521102/manchester-united-finally-set-to-complete-world-record-move-for-paul-pogba-as-player-undergoes-la-medical/

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi