Pogba e de pe altă planetă! 267,5 milioane de euro o costă în total pe United "repatrierea" starului francez

O "căruţă" de bani o costă pe Manchester United "repatrierea" lui Paul Pogba. Ziarul italian "La Repubblica" a calculat că englezii vor plăti în total pentru starul francez..aproape 267,5 milioane de euro!! E suma totală care include taxa de transfer, procentul impresarului şi salariul jucătorului în cei cinci ani de contract.

118 milioane de euro (nou record al clubului) va plăti United pentru Pogba, transfer caracterizat drept "o ruşine pentru fotbal" de către antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp. Din America, unde este în vacanţă, Pogba le-a transmis şefilor lui Man United să-i pună deoparte tricoul cu numărul 6. Cel cu numărul 10, pe care l-a avut la Juve, este al starului Rooney, om de bază şi în ultimul amical câştigat de englezi cu 5-2 în faţa Galatei. "Va fi foarte interesant dacă vine Pogba", a spus şi Ibrahimovici, autorul unui super-gol din foarfecă la debutul în tricoul lui Manchester United.

Sper că el va dovedi că este un jucător de clasă. Dacă este dorinţa lui să joace din nou pentru noi, suntem încântați să-l avem iar aici,

a spus căpitanul Wayne Rooney

Paul Pogba îşi vede în continuare de vacanţa peste Ocean, alături de prietenul său din naţională Antoine Griezmann, şi de impresarul multi-milionar Mino Raiola. Pogba a postat pe contul de socializare o poză în care pare să le spună tuturor că se simte foarte bine, acum, ca jucător al lui Manchester United.

foto: https://www.thesun.co.uk/sport/football/premierleague/1533019/paul-pogba-to-manchester-united-the-full-cost-of-the-mammoth-world-record-transfer-has-been-revealed-as-226000000/ 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi