Pogba, capitol închis pentru Real. Zidane le-a transmis șefilor săi că nu mai are nevoie de jucătorul lui Juventus. Zidane: "Am deja cei mai buni jucători din lume!"

Real Madrid se retrage din cursa pentru Paul Pogba! Anunțul a fost făcut chiar de către antrenorul Zinedine Zidane, care e plecat cu Real peste Ocean, într-un turneu de lux. 

Sunt foarte fericit cu echipa pe care o am acum.  Este foarte dificil să mai imbunătațim ceva, în condițiile în care avem în lot cei mai buni jucători posibili",

a spus Zidane

Galacticii i-au lăsat acum pe englezii de la Manchester United să liciteze pentru starul francez. Conform presei engleze, Pogba ar urma să încaseze un salariu de aproape 14 milioane de euro la Manchester United, care îi oferă un contract pe 5 ani.

Andre Gomes a rămas singura țintă importantă pentru Real Madrid, care îi oferă Valenciei 60 de milioane de euro în schimbul internaționalului portughez. Zidane îl mai vrea acum doar pe portarul de rezervă al lui Milan. La 17 ani, Gianluigi Donnarumma se anunță a fi unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului italian din ultima vreme. "Are stofă, știe să-și așeze colegii din apărare și are inteligența jocului", l-a lăudat marele Buffon pe tânărul portar al Milanului.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi