Poate deveni pokerul online o realitate virtuală?

Odată cu îmbunătăţirea tehnologiei, ceea ce în urmă cu 20-30 ani nu-ţi imaginai că este posibil, acum poate fi realizat. Printre aceste lucruri se află şi realitatea virtuală. 

Regizorii de film folosesc deja realitatea virtuală pentru a realiza diverse documentare, aceasta folosindu-se însă şi în alte domenii. Întrebarea inevitabilă care se pune este dacă se poate mai mult de atât şi dacă, de exemplu, pokerul online poate deveni o realitate virtuală. Deja observăm că diferite cazino-uri online au secţiunea "jocuri cu dealeri live", în care eşti faţă în faţă cu un dealer, lucru care te face să te simţi ca la cazino. Se poate însă şi mai mult de atât? Cu siguranţă că da, iar timpul ne va confirma asta.

 

virtual-reality-entertainment-future-3.jpg

Dar ce este realitatea virtuală? Aceasta oferă o privelişte 3D, care se poate vedea printr-un vizor conectat la consolă sau computer. Senzorii permit utilizatorilor ca acesta să se transpună, practic, şi să privească tot ce este în jur, dar şi să interacţioneze cu lumea virtuală. Deocamdată, niciun producător de realitate virtuală n-a încercat să dezvolte o tehnologie de acest gen pentru jucătorii de poker. Sigur, există camera de poker 888poker.com, care permite, în cadrul anumitor jocuri să priviţi faţa reală a oponentului, astfel putându-vă da seama mai uşor dacă bluffează prin studierea expresiei. Practic, aceste jocuri recreează o parte din atmosfera de la o masă de poker adevărată. 

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, nu putea rămâne indiferent la această tehnologie performantă, achiziţionând în luna martie a acestui an firma Oculus, care dezvoltă astfel de realităţi virtuale. 

Imaginaţi-vă că veţi putea ocupa orice loc doriţi la o masă de poker, să studiaţi într-o clasă plină de elevi şi profesori din toată lumea sau să vă consulte un doctor, toate acestea cu un singur click dat din confortul locuinţei voastre Mark Zuckerberg, fondator Facebook 

Problema cu aceste experienţe privind pokerul, cum ar fi cea a camerei 888poker.com, este că jocul decurge prea lent, din cauza softului, dar şi din cauza timpului mare de gândire al unor oponenţi. Astfel, unii jucători aleg să participe la mai multe mese deodată, în încercarea de a câştiga mai mult într-un interval scurt de timp. Dacă ar fi implementată realitatea virtuală, ar fi eliminat tot acest timp. 

În cazul în care pokerul online va deveni o realitate virtuală, veţi putea "trage cu ochiul" la cărţile voastre, exact cum se întâmplă în pokerul live sau vă veţi putea mânui chipsurile.  Până să putem juca poker în acest mod eu vă recomand să vă deschideţi cont la această cameră de poker online şi să experimentaţi jocul de poker de pe mobil sau tabletă. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!