Ofertă Plzen vs FCSB : Cotă 13.00 pentru o victorie a ”roș-albaștrilor”!

FCSB este deja matematic calificată în primăvara europeană, dar chiar și așa va încerca să obțină un rezultat pozitiv la Plzen pentru a își consolida poziția de lider a grupei G din Europa League. Plus că echipa lui Dică are și avantajul moral în fața vicecampioanei Cehiei, pe care a cam bătut-o pe unde a prins-o sezonul acesta. Ne amintim cu plăcere de acel 4:1 din manșa secundă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, obținut chiar în Cehia, dar și de victoria 3:0 de acasă din Europa League. 

Dacă ai încredere într-un nou succes al ”roș-albaștrilor”, atunci poți paria pe victoria acestora la o cotă mărită de 13.00! Oferta este disponibilă la această casă de pariuri online, și doar pentru clienții noi care se înregistrează acum prin link-urile noastre!

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu Plzen la o cotă mărită de 13.00!

 

CUM POT BENEFICIA DE COTA MĂRITĂ DE 13.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBN81
  3. Plasează un pariu pe victoria celor de la FCSB în deplasarea cu Viktoria Plzen de joi 23 noiembrie 2017, ora 20:00.
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. 
  • Pariul trebuie plasat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu se califică pentru această promoție!
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 13.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe meciul respectiv, și doar pentru o miză maximă de 50RON. 
  • Doar clienții care nu au deja cont la această agenție de pariuri sportive pot beneficia de pe urma ofertei!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FCSB ia toate cele 3 puncte puse în joc, atunci câștigurile obținute din cota obișnuită vor fi transferate în portofelul principal, iar diferența până la cota mărită va fi creditată într-un portofel separat. Acea sumă va trebui pariată o singură dată (1x) pe cote 1.20 sau mai mari în decurs de maxim 30 de zile. O poți juca pe un singur pariu, sau pe mai multe, așa cum dorești. Din urma pariului / pariurilor câștigătoare vei păstra doar profitul, nu și miza. Respectiva sumă poate fi retrasă în orice moment.

Exemplu: Pariezi 50 RON pe victoria roș-albaștrilor la o cotă normală de 4.00, iar aceștia se impun. În portofelul principal se va duce suma de 200RON (50 * 4), iar în portofelul secundar diferența de 450RON (50 * 13 - 200). Presupunem că plasezi 3 pariuri de 150RON fiecare pe câte o cotă de 3.00. Câștigi 2 și pierzi unul, ceea ce înseamnă că vei încasa câte 300RON de pe urma fiecărui pariu câștigat (150 * 3 - 150), deci 600RON în total, bani pe care îi poți retrage în orice moment.

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu Plzen la o cotă mărită de 13.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!