Plouă cu rețele clandestine de jocuri de noroc online! Cu cât sunt plătiți escrocii

Pariurile ilegale online au luat-o razna în toată lumea, dar de departe ”piața” asiatică este cea mai activă. Ultima descindere în forță a poliției s-a înregistrat la Manila, unde a fost anihilată o rețea clandestină de jocuri de noroc. Douăzeci și cinci de sud-coreeni au fost arestați pentru suspiciunea de fraudă pe internet legată de jocurile de noroc, au declarat autoritățile filipineze. Conform celor de la abcnews.go.com, 12 dintre suspecți vor fi trimiși acasă pentru a fi judecați pentru că ar fi înșelat mai mulți oameni de afaceri să investească sume importante în proiecte imobiliare fictive din Filipine, a declarat comisarul Jaime Morente.

5 dintre bărbați erau ”specializați” în pariuri ilegale și lucrau pentru un site fantomă care îi ademenea pe clienți cu super-bonusuri într-o ”cameră” de lux. Toți purtau tricouri portocalii și au încercat să-și acopere fețele în timpul conferinței de presă organizată de către șefii poliției din Manilla, care au dezvăluit că escrocii erau plătiți pentru job-ul lor cu sume cuprinse între 1000 și 2100 de euro lunar. 

Acestora li s-au întocmit dosare penale pentru implicare în pariuri ilegale online, activitate în urma căreia șefii rețelei ”spălau” bani. Arestările vin la doar o zi după ce polițiștii de la crimă organizată au arestat patru femei din Coreea de Sud care administrau un cazinou ilegal online, aflat în sediul unui mall. 

În Thailanda, masajul a căzut pe locul doi...

În aceeași zi, în Thailanda au fost săltați de poliție 13 cetățeni chinezi care desfășurat activități ilegale de jocuri de noroc online și care își stabilisreă ”cartierul general” în Stațiunea Pattaya. Conform celor de la  bangkokpost.com , suspecții (12 bărbați și o femeie) au fost reținuți într-o clădire comercială de patru etaje din cartierul ”Chalermprakiart”. Cu toții au fost surprinși în momentul în care primeau pariurile pe internet ale clienților. 

În urma percheziției, polițiștii au confiscat 15 calculatoare și laptop-uri, patru routere de net, un generator de parole pentru logarea pe site a clienților, precum și liste detaliate ale conturilor în care ajungeau banii. Toți cei arestați au mărturisit în fața ancheatorilor că au fost angajați pentru a administra centrul de jocuri ilegale de noroc de către o persoană influentă din China, de unde provenea și marea majoritate a pariorilor.  

Liderul acestui grup era plătit cu un salariu lunar de aproape 3000 de euro, în vreme ce ceilalți complici primeau lunar sume cuprinse între 700 și 1000 de euro pentru munca lor. Eu au operat în Pattaya cu aproximativ 3 luni înainte să fie arestați, timp în care au rulat milioane de euro în conturile lor bancare. 

JOACĂ ACUM RULETĂ ȘI BLACKJACK CU DEALERI LIVE ÎNTR-UN CASINO ONLINE LICENȚIAT!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi