Plecarea lui Koulibaly, șansa lui VLAD CHIRICHEȘ la Napoli. Senegalezul e aproape de transferul la Chelsea

Chelsea îi face marcaj strâns lui Kalidou Koulibaly, de la Napoli. Senegalezul e hotărât să plece și merge chiar la tribunal ca să-și implinească visul. Presa din Italia scrie că șeful lui Napoli, De Laurentiis l-a acționat deja în justiție pe Koulibaly, care a fost amendat de club și cu 1 milion de euro.

45 de milioane de euro oferă Chelsea pentru Koulibaly, căruia englezii îi oferă un salariu de 4 milioane de euro pe sezon, cu 3 mai mult decât primește la Napoli. Dorit la un moment dat și de Everton, Koulibal a fost unul dintre stâlpii apărării lui Napoli sezonul trecut, alături de Răul Albiol. Echipă lui Maurizio Sarri a terminat pe locul doi în Serie A și a pus mână pe biletul pentru grupele Champions League.

Plecarea lui Koulibaly i-ar prinde bine și lui Chiricheș. Acesta a făcut mai mult tușa de când a ajuns la Napoli, iar plecarea senegalezului i-ar asigura internaționalului român locul de titular în echipă. Ar fi cea mai bună veste pentru Chiricheș, căruia i-a scăzut mult cota de piață de când a plecat de la Tottenham: de la 11 milioane de euro pe vremea când juca în Anglia, Chiricheș a ajuns să coste acum puțin peste 5 milioane de euro.

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi