Play2win, interzis în Columbia! Bet365 și Pokerstars, în pericol

Jocurile de noroc online care nu dețin o licență locală au intrat în vizorul autorităților peste tot în lume. Iar Columbia a trecut și ea la fapte, așa cum a promis în primăvara acestui an - săptămâna asta a blocat domeniul Play2win! Operatorul, licențiat în Curacao, nu mai poate fi accesat de către utilizatorii TigoUne, principalul furnizor local de servicii de internet. Acum se așteaptă ca și alte companii care oferă servicii de internet să urmeze exemplul celor de la TigoUne. 

În această săptămână ministrul de finanțe columbian, Mauricio Cardenas a folosit contul personal de Twitter pentru a anunța că a instruit Comisia de Jocuri de noroc (Coljuegos) ”să blocheze paginile ilegale și site-urile, precum play2wincasino". Nu a existat nicio explicație suplimentară pentru care Play2win a fost primul ales să fie blocat, în condițiile în care pe ”lista neagră” a autorităților din Columbia sunt incluse numele unor companii mult mai mari, precum PokerStars, Bet365 sau William Hill.

Joacă la cazinoul online recomandat de PariuriX.com!

Președintele Coljuegos, Juan Perez a declarat că instituția pe care o conduce a colaborat încă de anul trecut cu Poliția Națională și Ministerul Tehnologiilor Informaționale și Comunicațiilor (MTIC) pentru a stabili aborda lista cu operatorii de jocuri de noroc online fără licență. Cu toate acestea, o sursă din cadrul Autorității de reglementare a jocurilor de noroc din Columbia a dezvăluit că autoritățile au primit peste 60 de cereri noi privind acordarea de licențe și se așteaptă ca până la sfârșitul anului 7 noi operatori să funcționeze pe piața locală a jocurilor de noroc. 

În octombrie 2016, Columbia a devenit prima jurisdicție sud-americană care a aprobarea legislația privind jocurile de noroc online, măsuri care au fost urmate în luna martie 2017 de lansarea a 325 de jocuri de noroc online reglementate. La începutul lunii trecute, Comisia pentru jocuri de noroc din Columbia a acordat prima licență oficială pentru o filială a operatorului local Aquila Global Group, care activează pe piață sub marca Wplay.co. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi