Plasează pariuri cu marjă 0% pe Serbia vs România

Naționala de fotbal a României joacă un meci capital în Liga Națiunilor contra Serbiei. După 0-0 cu Muntenegru acasă, ai noștri un nevoie de un rezultat bun la Belgrad, pe 10 septembrie (de la 21:45), pentru a nu-și compromite șansele de a termina pe unul dintre primele două locuri ale grupei. Pentru acest meci,  Betano.ro (L1170664W000663) oferă „Marjă 0”, însemnând că beneficiezi de cele mai bune cote de pe piață pentru pariurile plasate pe „Rezultat final 1X2”. Ca să profiți de această ofertă, trebuie doar să intri pe link-urile speciale de mai jos.

Plasează pariuri cu marjă 0% pe Serbia vs România!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cote Serbia vs România

Victorie Serbia - 1.61 la Betano.ro, 1.47 - 1.56 la celelalte agenții
Egal - 3.95 la Betano.ro, 3.70 - 4.85 la celelalte agenții
Victorie România - 7.85 la Betano.ro, 6.85 - 7.00 la celelalte agenții

  • Tot la acest meci poți  profita și de pe urma unei alte oferte Betano. Dacă plasezi un pariu de tipul Pauză/ Final sau Scor Corect, iar partida se încheie 0:0, atunci primești miza înapoi fără a avea condiții de rulaj atașate!
  • Betano are una dintre cele mai bogate oferte la Serbia vs România, venind cu peste 260 de opțiuni de pariere dintre care nu lipsesc pariurile pe jucători, cornere, cartonașe sau intervale de timp. Găsim chiar și pariuri de tipul ”Lovește bara”, ”Șuturi pe poartă - over / under 8.5”, ”total aruncări de la margine - over / under 48.5” sau ”total faulturi over / under 28.5”. Pentru o ofertă completă poți accesa ACEST LINK.

Termeni și condiții Marjă 0

  • Oferta este valabilă atât pentru clienții deja existenți, cât și pentru cei noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Plasează pariuri cu marjă 0% pe Serbia vs România!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!