Plasează orice pariu dorești pe România vs Kazahstan la o cotă mărită de 10.00!

Joi seară cu începere de la ora 21:45 România întâlnește pe Kazahstan într-un meci ce contează pentru Preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia 2018. Din păcate pentru noi partida nu mai are nici o miză, dar chiar și așa va fi interesant de văzut cum se vor descurca tricolorii în primul meci sub comanda noului selecționer Cosmin Contra. 

Sunt sigur că vor fi destui care voi paria pe acest meci, așa că vreau să vă prezint o promoție interesantă oferită de această casă de pariuri online prin care poți plasa un prim pariu la o cotă mărită de 10.00 (ofertă valabilă doar pentru clienții noi) 

Deschide cont și plasează primul pariu pe România vs Kazahstan la o cotă mărită de 10.00!

 

CUM POT PLASA UN PRIM PARIU LA COTĂ MĂRITĂ DE 10.00?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri online utilizând la înregistrare codul promoțional ”COTA10

 2. Plasează un prim pariu single pre-meci sau LIVE pe România vs Kazahstan (05.10.2017, ora 21:45) care să aibă o cotă minimă normală de minim 1.20 și o miză fixă de 50RON (poți paria și mai mult, dar doar cei 50RON sunt luați în considerare pentru ofertă).

 3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:
  - Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor obișnuite de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de 1.60 sau mai mari înainte de a putea fi retrase.
  - Dacă pariul este pierzător, atunci vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: Ai pariat 50RON pe o cotă de 1.20. Dacă pariul este câștigător vei primi ca fonduri reale 60RON, iar restul de 440RON până la cota de 10.00 (500 - 60) sunt creditați ca fonduri EXTRA. Ai de rulat suma de 1,760RON înainte de a putea solicita o retragere. Dacă pariul este pierzător, vei primi înapoi 100RON și vei avea de rulat 600RON.


Alte informații utile

 • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi. Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de această casă de pariuri
 • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
 • Poți profita de această promoție și la alte meciuri care au loc pe durata lunii octombrie 2017 - detalii aici


Câteva exemple de pariuri eligibile

Casa de pariuri online recomandată oferă în jur de 100 de pariuri la acest meci, deci sigur vei găsi un pronostic pe placul tău. Vreau să îți prezint câteva exemple de pariuri eligibile, poate te vei simți inspirat:

 • Peste 1.5 goluri @ 1.20
 • Peste 0.5 goluri în prima repriză @ 1.28
 • Sub 3.5 goluri România @ 1.21
 • Sub 0.5 goluri Kazahstan în prima repriză @ 1.20
 • Ultima echipă care înscrie - România @ 1.20
 • Penalty-uri - Nu @ 1.25

Deschide cont și plasează primul pariu pe România vs Kazahstan la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!