Plaseaza in fiecare zi un bilet gratuit la Predictorul Fotbalului si castiga 45,000RON!

Tocmai a inceput o noua etapa din Predictorul Fotbalului! Acesta este un concurs saptamanal oferit de Sportingbet (click aici pentru a va deschide cont nou) prin care trebuie sa dati cate un pronostic (1x2) la 12 partide selectate de acestia. Daca reusiti sa nimeriti in mod corect toate cele 12 rezultate si sunteti singurul castigator din saptamana respectiva, castigati garantat la alegere un premiu de 45.000 RON sau o vacanta la Finala Ligii Campionilor. Daca sunt doi sau mai multi castigatori, atunci premiul de 45.000 RON se imparte intre acestia.

Sunt sase etape, din care primele doua deja s-au incheiat. Pe 23.08 a inceput etapa a treia si aveti timp pana pe data de 29.08 sa va creati propriile voastre bilete, deoarece meciurile din aceasta runda incep pe 30.08. Puteti sa puneti zilnic cate o varianta de bilet. Asta inseamna ca daca va apucati astazi sa jucati puteti plasa patru bilete diferite pana pe 29.08 (vineri), ceea ce inseamna cinci sanse de castig.

Plasarea unui bilet este gratuita, dar pentru a confirma acel bilet, trebuie sa plasati un pariu la Sportingbet in ziua respectiva pe orice eveniment sportiv, indiferent de miza. Dupa cum puteti vedea este foarte simplu si nu aveti ce pierde! Incercati-va si voi acum norocul in unda a 3-a din Predictorul Fotbalului.

In cele ce urmeaza va prezentam varianta noastra de bilet pentru aceasta saptamana:

Predictorul fotbalului la Sportingbet

Tu la ce varianta te-ai gandit? Joac-o chiar acum printr-un click aici!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi