Jocuri remi - Varianta Pitty Pat

Pitty Pat este un joc de carti, o varianta de remi. Jocul incepe prin impartirea de catre dealer a 5 carti fiecarui jucator. Restul pachetului de carti este plasat in mijlocul tablei de joc cu cartea de sus intoarsa cu fata in sus. Scopul in acest joc, Pitty Pat, este de a fi primul care scapa de toate cartile din mana. Acest lucru este realizat prin imperecherea cartilor din mana cu cartea ce este intoarsa cu fata in sus din pachetul din mijloc. Acest joc este foarte distractiv dar nu este dificil de invatat si de jucat.

remi.png

Daca ai in mana o carte ce se potriveste cu cartea din pachetul din centrul tablei de joc, le vei lua pe amandoua si le vei pune deoparte. Apoi, vei incerca sa faci acelasi lucru si cu urmatoarele carti. Daca totusi nu ai o carte in mana care sa se potriveasca cu cea de jos iti poti alege o alta carte dintr-un alt pachet, iar acea carte va fi pusa in pachetul din centrul tablei de joc. Daca nici asa nu realizati vreo pereche puteti spune „pas”.

Pitty Pat este un joc in care puteti paria, fiecare jucator incepe fiecare joc cu o anumita suma de bani fiind posibil ca ei sa parieze o parte din acea suma in fiecare runda.

Jocul este castigat de cel care va ramane cu toti banii la final.

Va recomandam sa jucati rummy pe acest site de remi online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi