Piți, sfătuitorul ”de taină” al lui Contra. Ce zice Lobonț de convocare

Cosmin Contra e gata pentru debutul pe banca României, joi, împotriva selecționatei din Kazahstan. Primele probleme le-a avut deja cu accidentările lui Bicfalvi și Latovlevici. Tot din cauza unei accidentări Contra a fost nevoit să renunțe la Alibec. În acest sezon, Alibec a marcat pentru FCSB doar cu Plzen. Speră să-și revină și să joace în primăvara europeană.  "Ce are el este o boală a fotbaliștilor. Ai niște dureri groaznice și când râzi și când tușești....", a dezvăluit Șumudică despre fostul său elev. Astăzi, selecționerul a mai încasat o lovitură - Bogdan Stancu s-a aacidentat și el și va părăsi cantonamentul naționalei.  Potrivit unui comunicat al Federației, în locul lui Stancu va veni atacantul de la Viitorul, George Țucudean.

Contra (foto: facebook) e prevăzător și și-a luat măsuri de siguranță înaintea debutul său ca selecționer - l-a sunat pe Victor Pițurcă la puțin timp după ce a bătut palma cu Burleanu. Fostul său antrenor de la națională a dezvăluit într-o intervenție la Telekom Sport că l-a avertizat asupra presiunii uriașe pe care o va resimți pe umeri. "Contra este într-o funcție nouă, vom vedea cum va gestiona situația. M-a sunat acum câteva zile, după ce a fost numit selecționer. I-am explicat că el este cel care face selecția și că are o responsabilitate mare”, zice Pițurcă. 
  
”Trebuie să aducă jucătorii în care are încredere și, mai ales, jucătorii care dau cel mai bun randament la momentul respectiv. I-am spus că va fi atacat din toate părțile, că toți vor avea un anumit interes și că, dacă lucrurile nu vor merge bine, va avea probleme”, a încheiat fostul selecționer al României. (foto: sportpictures.eu)

Contra și-a găsit deja primii contestatari după ce a anunțat lotul pentru ultimele două meciuri din preliminarii. Convocarea lui Bogdan Lobonț la 39 de ani a surprins pe toată lumea. Portarul lui AS Roma a explicat într-un interviu pentru FRF tv de ce a fost chemat. Interesant e că Lobonț nu a mai jucat un meci în Serie A din 2013!

"Eu la Roma am un rol foarte bine definit și știu foarte bine care este rolul meu în echipă. Cu toate că nu joc, roul meu este de a ridica nivelul de pregătire și de atenție pe toată durata timpului pe care îl petrecem împreună, atât la antrenamente cât și după. Și acest lucru vreau să fie înțeles și aici. Cred că Mister Contra a explicat foarte bine în declarațiile din momentul în care a preluat echipa națională legat de convocarea mea și de rolul meu la echipa națională 

”Emoțiile sunt aceleași, ești emoționat ca și cum te-ai duce prima zi la școală. Când am venit, eram nerăbdător să ajung la Mogoșoaia să îmi cunosc colegii, să interacționez cu ei și să ne cunoaștem. Dar să ne cunoaștem cu adevărat din toate punctele de vedere" a spus Bogdan Lobonț.

Pentru meciul României cu Kazahstan, casele de pariuri vin cu o ofertă bogată. Iar mai jos sunt câteva exemple.

Deschide cont și pariază pe victoria României cu Kazahstan la o cotă mărită de 10.00!

DetaliiAICI!

 

Deschide cont și pariază pe victoria României cu Kazahstan la o cotă mărită de 5.00!

Amănunte poți aflaDE AICI!

 

Deschide cont și plasează primul pariu pe România vs Kazahstan la o cotă mărită de 10.00!

Detalii despre ofertăAICI!

 

Pariază pe România vs Kazahstan - primul pariu 1x2 pre-meci este asigurat în limita a 200RON!

DetaliiAICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!