Pistorius nu duce lipsă de nimic în închisoare - are şi cadă în celulă!

Condamnat la şase ani de închisoare pentru uciderea fostei sale iubite Reeva Steenkamp, Oscar Pistorius a fost transferat în cursul nopţii de duminică de la penitenciarul central din Pretoria (de maximă siguranţă) într-unul aflat la periferie, cu camere care pot găzdui până la şase persoane. Decizia a fost luată după ce Pistorius a încercat să se sinucidă în fosta sa celulă, dar şi datorită faptului că este o persoană cu dizabilităţi care necesită îngrijiri. 

Fostul campion paralimpic şi-a ucis iubita în noaptea de 14 februarie 2013, în vila sa din Pretoria. A pledat nevinovat şi a spus că a împuşcat-o din greşeală, crezând că un hoţ a pătruns în apartamentul lui. Condamnat definitiv în luna iulie în acest an la şase ani cu executare, Pistorius este "găzduit" acum de penitenciarul Atteridgeville, unde are toate condiţiile.

Noua sa celulă a fost concepută pentru persoanele cu nevoi speciale. Penitenciarul a fost renovat complet, iar acum celulele au până şi căzi de baie. Pistorius şi-a petrecut ultima perioadă mai mult în infirmerie și nu a putut să participe la programele de reabilitare,

---a explicat purtătorul de cuvânt al închisorii unde se află acum Pistorius

Fostul atlet, care va împlini 30 de ani pe 22 noiembrie, mai are de aşteptat aproape trei ani până va fi liber. În iulie 2019 va putea fi eliberat condiţionat pentru executarea a jumătate din pedeapsă. 

 

Foto: Reuters

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi