Piesă grea de la Barcelona, out 2 săptămâni. Ce meciuri ratează

Barcelona se pregăteşte pentru un an 2017 în care atacă titlul în Spania şi trofeul Champions League. În Europa a ajuns în optimi, unde se va bate cu bogaţii de la PSG. În campionat vor avea catalanii o misiune mai grea, având în vedere startul bun de sezon al marilor rivali de la Real Madrid, lideri în clasament cu 37 de puncte, cu 3 mai mult decât Barca, dar şi cu un meci mai puţin disputat. 

Catalanii au fost loviţi de ghinion la final de an. Dacă Ter Stegen se va accidenta, Luis Enrique nu-l va putea folosi în poartă nici pe Cillessen!! Olandezul s-a lovit la antrenamente şi va lipsi 2 săptămâni de pe teren. Asta înseamnă că va rata ambele manşe cu Bilbao din Cupa Regelui Spaniei (5 şi 11 ianuarie), precum şi partidele de campionat cu Villarreal (8 ianuarie) şi Las Palmas (14 ianuarie). 

Este pentru a doua oară în acest sezon când portarul transferat în vară de la Ajax se accidentează. În octombrie, Cillessen s-a lovit la gleznă în timpul unui antrenament cu naţionala Olandei şi a lipsit de pe teren aproape o lună. În vârstă de 27 de ani, Jasper Cillessen este considerat rezerva germanului Marc-Andre ter Stegen. Olandezul a fost folosit sezonul ăsta de două ori în meciurile jucate în Cupa Regelui Spaniei, şi o dată în Champions League şi în campionat, încasând trei goluri. 

E foarte posibil acum ca Luis Enrique să-l folosească în meciurile cu Bilbao din Cupa Regelui Spaniei (5 ianuarie) pe al treilea portar al catalanilor, Jordi Masip (27 de ani). Aşadar, luaţi în calcul şi varianta asta dacă alegeţi să jucaţi la pariuri meciurile Barcelonei cu Bilbao din Cupa Regelui. 

Pariază acum pe următorul meci al Barcelonei din Spania!

Sunt însă şi veşti bune pentru fanii catalani. Inesta are de gând să-şi prelungească înţelegerea cu Barcelona, scadentă în 2018.  "Nu-mi cereţi să vorbesc acum despre asta. Mai am încă un an şi jumătate de contract, e timp destul. Nu există niciun fel de probleme între mine şi club. Sunt optimist în ceea ce priveşte viitorul meu", a spus Iniesta. 

Din 2017, pe "Camp Nou" ar putea reveni şi Thiago Alcantara (Foto: wikipedia.org), care a părăsit-o pe Barca în 2013 pentru a-l urma pe Pep Guardiola la Bayern Munchen.

25 de milioane de euro au plătit atunci germanii pentru mijlocaşul ajuns acum la 25 de ani. Alcantara a jucat peste 100 de meciuri pentru Bayern cu care a câştigat de trei ori titlul în Bundesliga. Nemţii cer acum pentru el 50 de milioane de euro, şi asta pentru că noul său contract cu Bayern expiră în vara lui 2019. Presa din Spania scrie că Barcelona va încerca să-i convingă pe nemţi să mai scadă din preţ, catalanii fiind dispuşi să plătească 40 de milioane de euro pentru Thiago Alcantara, văzut înlocuitorul perfect pentru Andres Iniesta. 

Ce crezi, poate fi într-adevăr Alcantara soluţia ideală pentru Barcelona după retragerea lui Iniesta?

 

Foto: Cosmin Iftode / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi