Aubameyang, în joc de glezne spre Real. Minim 60 milioane de euro vrea Dortmund

Două goluri i-a dat Pierre Aubameyang lui Real Madrid în "dubla" din grupele Champions League, confruntări încheiate cu acelaşi scor, 2-2! Starul lui Dortmund i-a lovit ultima dată pe galactici în această săptămână şi nemţii au mers în "optimi" de pe primul  loc în grupă.

La doar o zi de la meciul de pe "Bernabeu", atacantul francez de origine gaboneză a dezvăluit într-un interviu pentru presa din Germania că viitorul său este la Real Madrid. A făcut o promisiune bunicului său şi vrea să o respecte!

Da, este o promisiune făcută bunicului meu, care a fost un mare fan al celor de la Real. Acum mă simt foarte bine la Dortmund, dar pe viitor lucrul ăsta se va întâmpla. Nu ştiu când, dar cu siguranţă bunicul meu va fi fericit!,

---a spus Aubameyang

Atacantul lui Dortumd a fost curtat vara asta de marile cluburi ale Europei. Rând pe rând, Manchester United, Chelsea şi Manchester City şi-au manifestat interesul pentru Aubameyang. Presa din Germania scrie că pentru o sumă de cel puţin 60 de milioane de euro, şefii lui Dortmund sunt dispuşi să renunţe la starul lor. 

În vârstă de 27 de ani, Aubameyang a marcat 19 goluri în 19 meciuri pentru Borussia Dortmund în acest sezon. Mai este legat de clubul din Bundesliga până în 2020. A semnat prelungirea înţelegerii cu Dortmund anul trecut, în luna august. "Puteam să plec, dar n-am făcut-o. Fiecare părticică din mine vrea să fiu aici", spunea Aubameyang. Cu 25 de goluri, atacantul lui Dortmund a terminat pe doi sezonul trecut în topul golgheterilor din Bundesliga, după starul lui Bayern Munchen, Lewandowski. 

 

Foto: goal.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi